Horoscop Urania pana pe 3 iunie 2022. Se anunta schimbari importante pentru cateva zodii

Horoscop 28 mai – 3 iunie 2022. Urania a prezentat previziunile astrelor pentru perioada urmatoare.

Berbec

Sentiment de disconfort pronuntat in relatiile cu familia. Mecanisme astrale care il vor motiva puternic pe cate un nativ care, in aceasta saptamina, se va simti in stare de lucruri „mari”, de unde si interesul pentru schimbarile majore din viata sa personala, publica sau profesionala.

Publicitate

Taur

Micul Benefic le va oferi protectie in situatiile dificile si va colabora armonios, de la sfarsitul saptamanii, cu planeta Mercur, care va reveni la mersul direct si, prin asta, va fi mai puternica si va permite un mecanism de gandire si actiune mai armonios.

Publicitate

Gemeni

Mercur, care strabate sectorul casei a XII-a in miscare directa, va contribui, alaturi de planeta Venus, la pozitivarea tuturor gandurilor si atitudinilor, insuflandu-le nativilor siguranta de sine, pragmatism si nevoia de a fi constructiv.

Rac

Racii se vor concentra mai greu, nu vor putea desfasura activitati care cer efort sustinut si intens, vor obosi sau se vor plictisi repede si vor avea tendinta sa fuga cu gandul mereu in alta parte.

Leu

Cei nascuti in zodia Leu vor constata ca prietenii lor sunt destul de volatili: uita, amana, se prefac ca nu inteleg, nu raspund la solicitari, sunt evazivi si, in general, abandoneaza activitatile concrete si responsabilitatile directe, „pasandu-le” celor din jur, adica Leilor.

Fecioara

Atentie la situatiile complicate, greu de atenuat ca impact sau ca efect in plan personal care se desfasoara la locul de munca si care isi pot avea originea in disputele din trecut pe teme politice, economice, sociale si nu neaparat profesionale, care le-au atras antipatia.

Balanta

Vinovata de fluctuatiile de opinii va fi Luna Noua in Gemeni, din 30 mai, care va crea oscilatii intre termenii unei abordari fara a fi, de fapt, in cunostinta de cauza (datul cu parerea pe alaturi de problema).

Citeste mai multe pe libertatea.ro

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.