Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti fabuloase de la astre! Trei zodii vor avea noroc cu carul si totul va merge ca pe roate in viata lor

Horoscop 19 noiembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de duminica. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Se poate sa iesiti la rampa cu ceva care sa va reprezinte si o sa va faceti imagine, promovare si o sa fie un public receptiv, iar ecourile se vor vedea in timp.

E cineva care va poate deveni partener de cuplu, daca n-aveti pe nimeni si o sa traiti o frumoasa poveste de dragoste.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Va interesati de soarta unor rude si va duceti in vizita chiar si in alt oras, totul e sa fiti in forma ca sa porniti la drum si va-ntoarceti tot astazi.

O cina in doi ar aduce putina culoare in relatia de cuplu si poate o sa aflati daca acest partener este intr-adevar alesul, aleasa.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Poate le faceti o surpriza unor prieteni care v-au tot invitat pe la ei si n-ati putut ajunge – faceti un efort si traversati orasul, tara, daca or locui mai departe.

O sa tot primiti invitatii pe la diverse sindrofii si o sa va duceti acolo unde sa stiti ca sunt oameni sinceri cu voi.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu– RAC

E posibil sa va dea cineva inapoi o datorie si sa aveti de buzunar sa va puteti deplasa, sa va-ntalniti cu prietenii, cu rudele si sa va permiteti unele rasfaturi.

Poate aveti un sarbatorit si o sa faceti o tratatie, asta daca n-o sa preferati sa iesiti la un restaurant, ca sa va respectati.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Va cauta cineva care spera sa va recastige si sa va reluati colaborarea fie la serviciu, fie in particular ca abia acum realizeaza ce-ar fi insemnat sa va piarda.

Va curteaza cineva, si chiar se straduie sa va intre-n gratii, ca vrea sa formati un cuplu.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Poate prindeti un moment prielnic sa fie tot familionul la masa ca sa supuneti la vot o mutare in alta locuinta, sau e altceva, la fel de important de discutat.

Poate aveti chef de musafiri si le pregatiti ceva gustos ca de obicei si o sa petreceti o zi minunata impreuna.

Horoscop 19 noiembrie 2023 – BALANTA

La voi se activeaza frumos sfera sentimentala si o sa faceti cea mai buna alegere ca ati inteles ce n-a mers in relatia anterioara.

Poate revine cineva cu o oferta de busines care vi se potriveste si o sa va dati, probabil, acceptul.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.