Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor avea noroc cu carul

Horoscop 22 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima zi din saptamana. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Se pare ca dispuneti de niste bani de rezerva ca sa plecati intr-o plimbare prin tara, ca poate v-ati dat intalnire cu cineva la munte, sau la mare.

O sa duceti munca de lamurire cu cineva care nu e de acord cu parerile voastre, dar il puteti convinge, in cele din urma.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

O sa va implicati cu pregatirea unui eveniment care poate avea legatura cu serviciul, dar poate fi si un eveniment de familie, un botez, sau o aniversare.

Oameni cu care v-ati inteles pan-acum in termeni buni, or sa-si schimbe – brusc – atitudinea si v-a trebui sa fiti concilianti.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Se pare ca multa lume are nevoie de voi si o sa faceti tot posibilul sa multumiti pe toata lumea ca ca sunt prieteni si rude cu care va armonizati.

Se poate sa dati o petrecere ii puteti chema pe ai vostri la restaurant ca sa scapati de deranj – sa va serveasca si pe voi cineva.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Revine cu cineva dupa o absenta indelungata si ramane de vazut daca se mai poate reinnoda firul unei povesti de dragoste sau fiecare pe drumul lui.

O invitatie la un party si o sa revedeti oameni care sa va faca sa-ntelegeti niste lucruri pe care le-ati perceput diferit.

Horoscop special cu Neti Sandu– LEU

O sa dati de baut, ca ati reusit la scoala, v-oti fi luat un serviciu, faceti vreun anunt de logodna, casatorie, ceva se-ntampla si nu pare sa fie putin lucru.

O sa va dati intalnire cu cineva care se lasa greu convinsa persoana respectiva sa va faceti program, ca-si doreste tot altceva.

Horoscop special cu Neti Sandu– FECIOARA

Le-oti fi promis copiilor, nepotilor ca-i duceti la locul lor preferat de joaca, sau pe varf de munte, intr-un parc de
aventura, sau la un hipodrom.

Poate dati o raita prin magazine, chiar si online ca sa va compuneti o garderoba de sezon. Schimbati si coafura.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

O sa va dati intalnire cu prietenii ca sa va sarbatoriti, sau sa fiti martori de casatorie unor buni prieteni, rude, sau va duceti la un botez.

Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si sa va ganditi la casatorie, si poate si la copii.

Citeste continuarea pe stirileprotv.