Horoscop special cu Neti Sandu. Se intampla niste lucruri grozave pentru acesti nativi. Zodiile care dau lovitura in toate domeniile.

Horoscop 20 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima zi din saptamana.

♈ Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Se poate sa va iasa in cale cineva care sa va atinga la coarda sensibila si daca n-aveti pe nimeni sa dati curs unei relatii sa vedeti ce se intampla.

Vi se lanseaza o invitatie la plimbare, la o inghetata, ca sa recuperati acel timp in care nu v-ati putut vedea.

♉ Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Poate va lasati convinsi de copii, de prieteni, sa va duceti intr-un parc de aventura ca sa va distrati cu totii, sa faceti si baie, pe cat posibil, la un aqua parc de exemplu.

O sa va faceti remarcati intr-un cerc de prieteni, si poate e cineva care-o sa va invite la o plimbare, ca sa va cunoasteti.

♊Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa dati o fuga la malul marii sau altundeva sa va bucurati de peisaje ca sa mai uitati de stresul de la serviciu si de obligatiile casnice, gospodaresti.

E cineva la care tineti si pe care n-ati vrea sa-l pierdeti ca sa impartasiti, in continuare bune si rele impreuna.

♋Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Poate va dati intalnire cu rudele, c-aveti o petrecere in familie, si o sa va implicati complet pentru ca vreti sa iasa totul ca lumea.

Se poate sa plecati, macar, in localitatea vecina, daca nu mai departe ca sa fie o excursie in toata regula, sa va priasca.

♌Horoscop special cu Neti Sandu– LEU

O sa recuperati o relatie care se cam „racise” si o sa va continuati, frumos, viata. Poate va ganditi la casatorie, daca lucrurile au capatat un ambitus, au prins culoare.

E cineva care vrea sa va scoata in lume si o sa va placa atat compania, cat si destinatia si-o sa va revigorati.

♍Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Aveti chef de plimbare, poate dati o raita pe la malul marii, sau ii faceti o vizita unui prieten care locuieste in alt oras si mai schimbati peisajul.

Daca nu plecati pe nicaieri o sa va treziti cu un musafir de la drum lung si o sa va placa sa petreceti o zi si o noapte impreuna.

♎Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

O aparitie – surpriza, cineva care zicea ca e ocupata si ca nu poate veni si-a facut, totusi, timp sa va vedeti, ca dorul e dor, na!

O sa va eliberati de o apasare, un secret care va creau disconfort si o sa va puteti continua o poveste de dragoste.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.