Horoscop special cu Neti Sandu. Se anunta vesti bune, vin bani neasteptati. Zodiile care dau lovitura pe toate planurile.

Horoscop 18 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru inceputul de weekend.

Horoscop special cu Neti Sandu– BERBEC

Se poate sa aflati despre un contract care v-ar aduce bani si o experienta care va conta la palmares c-o sa insemne mai multi bani.

Se poate sa intalniti intr-un cerc de prieteni pe cineva care sa fie pe gustul vostru si sa incepeti o relatie daca n-aveti pe nimeni.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

O sa faceti tot ce depinde de voi ca sa va integrati intr-un grup si sa lucrati ceva in timpul liber, sa fie o activitate de placere.

Se poate sa va pregatiti de nunta, de botez, sarbatoriti ceva si nu neaparat la voi acasa, poate plecati din tara, chiar.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Poate sunteti pe picior de plecare intr-o statiune turistica, fie intr-o minivacanta, fie o saptamana, doua ca sa va eliberati de tot stresul acumulat.

Poate o sa fie din nou vorba despre mutatul in alta casa, mai spatioasa si o sa supuneti la vot cine vrea si cine nu.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Incep sa se recupereze banii de care aveati atata nevoie si poate dati o fuga la malul marii, sau la munte ca sa va incarcati bateriile.

Se poate s-aveti succes, la activitatile in care sunteti cu grupul de colegi de breasla si o sa va asigurati un venit constant.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O sa va recapatati banii si ce v-a mai fost retinut din greseala, sau intentionat si o sa va puneti viata in ordine, ca ati fost privati de niste drepturi, sau bunuri.

Va puteti gasi o destinatie de vacanta si sa faceti o rezervare ca sa nu existe riscul sa ramaneti fara cazare.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Se anunta vesti bune, o sa faceti rost de bani c-aveti un proiect in lucru si se va gasi si finantare ca sa-l puteti duce la bun sfarsit.

O sa va puteti elibera de povara unui secret, poate aveti ceva pe suflet care va deranja si acum o sa spuneti lucrurilor pe nume.

Horoscop special cu Neti Sandu– BALANTA

Relatia cu partenerul promite sa fie si mai asezata daca o sa va faceti timp pentru o iesire in doi, seara, dupa serviciu si in weekend, sa plecati pe undeva.

Poate profitati de timpul liber si va mai si odihniti ca incepe sa se resimta oboseala si v-asteapta proiecte noi in curand.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.