Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii vor avea mare noroc. Dumnezeu le ajuta

Horoscop 27 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de saptamana.

Horoscop special cu Neti Sandu- BERBEC

Provocari la tot pasul! Sunt proiecte pe care le puteti demara si sa aveti bani frumosi si de castigat pe urma lor ca o sa fie mult de munca.

Poate va faceti cunoscute parerile in retelele sociale undeva pe o platforma si o sa fie oameni care sa va sustina sa le puneti in practica.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu- TAUR

O sa va bucurati de un plus de notorietate, poate pentru ca un business al vostru a prins pe piata si se vorbeste despre voi, si sunteti recompensati cumva.

Poate o sa investiti o suma de bani in ceva care v-ar ajuta sa dezvoltati un business si sa le asigurati alor vostri ce au nevoie.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa aveti suficienta energie ca sa rezolvati si restante si sa v-apucati si de acel proiect cu care sa dati lovitura in afaceri.

E bine sa va ingrijiti de sanatate si sa faceti analize, consult medical ca sa vedeti in ce stare va aflati.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu- RAC

O reusita in planul comunicarii. V-ati facut intelesi dupa ce ati tot vorbit in contradictoriu cu partenerul de cuplu si o sa va faceti mai des program comun.

Apare cineva care va ofera un job, poate fi o colaborare de care s-ar putea sa fiti incantati si o sa iasa ceva frumos, la o adica.

Horoscop special cu Neti Sandu- LEU

Poate se reinnoieste o oferta de functie, cu sau fara concurs si o sa castigati mai multi bani, veti tinti mai sus, pe scara sociala.

Or sa vina niste bani de la serviciu, o fi vreun bonus, un voucher, salariu marit ar fi bine, dar ramane de vazut ce e.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

O invitatie fie pentru weekend, fie pentru luna viitoare sa plecati in vacanta, sa fiti impreuna cu cei dragi la odihna, ca v-o fi ajuns si pe voi oboseala.

O sa faceti demersurile necesare ca sa va luati banii ca datornicii vor sa-i faca uitati si n-aveti de gand sa lasati lucrurile asa.

Horoscop special cu Neti Sandu- BALANTA

Se insista sa va dati acordul cu privire la un contract pe care l-ati putea prelungi daca sunteti multumiti, altminteri il reziliati. Trebuie spus.

O sa va dati tot interesul sa aveti o buna colaborare cu sefii ca sa decurga si toata treaba la serviciu in bune conditii.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.