Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii isi schimba radical viata

Horoscop 17 iunie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de saptamana.

Horoscop special cu Neti Sandu – Berbec

E posibil sa luati un supliment salarial si sa va puteti misca, daca va descurcati mai bine cu banii, ca veti acoperi toate sectoarele.

Se poate s-aveti taxe de achitat, par sa fie niste cheltuieli suplimentare care sa va dea bugetul peste cap.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – Taur

O aparitie neasteptata, si care o sa va dea o stare de spirit inaltatoare ca v-au revenit sperantele de viata mai buna, de fericire in cuplu.

Se poate sa va duceti la un interviu si sa fie cu succes.

Horoscop special cu Neti Sandu – Gemeni

Se poate sa va tenteze cineva cu un proiect de afaceri sa luati in serios oferta ca se pare ca sunt bani frumosi la mijloc si o sa castigati si vizibilitate.

Se poate sa primiti o recompensa baneasca pentru ce-ati lucrat in ultima vreme si or sa se stranga mai multi bani in cont.

Horoscop special cu Neti Sandu – Rac

Noutati, care sa v-aduca si bani, dar si relatii de prietenie care sa va fie o buna companie in excursii, sau in timpul preocuparilor extraprofesionale.

Articolul continuă după reclame

Sunt oameni carora le e dor de voi si o sa consolidati relatiile c-aveti nevoie unii de ceilalti.

Horoscop special cu Neti Sandu– Leu

Se poate sa atacati in forta un proiect nou si sa va puneti toate resursele la bataie ca sa iasa ceva de calitate extra, sa va reinventati.

Poate vi se propune sefia unui departament si o sa va implicati cu totul ca pare sa fie ceva la care visati de multa vreme.

Horoscop special cu Neti Sandu– Fecioara

Or sa va coopteze niste cunostinte intr-o activitate care v-ar aduce o detasare de treburile curente, ca sa va destindeti, sa fie o relaxare dupa o perioada incordata.

Poate puneti la cale o plecare la sfarsit de saptamana si-i convocati pe prieteni sa contribuie fiecare cu cate ceva.

Horoscop special cu Neti Sandu – Balanta

O sa recuperati niste bani si se poate sa vi se acorde un imprumut care sa v-ajute sa va schimbati masina, sau sa plecati in concediu.

Va invita cineva la un eveniment monden, pot fi un spectacol, o gala, o cununie civila, e ceva festiv.

Horoscop special cu Neti Sandu – Scorpion

Se poate sa v-astepte cineva prin tara, ori prin strainatate si sa va organizati in asa fel incat sa ajungeti, macar in week-end, daca nu in concediu, o saptamana, doua.

Vizita cuiva o sa va dea idei de viata personala si o sa stiti cum sa umpleti timpul liber.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.