Horoscop special cu Neti Sandu. Norocul isi intoarce fata catre patru zodii. Li se intoarce binele facut.

Horoscop 12 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce urmeaza pentru tine.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Se poate sa plecati intr-o excursie si sa va incarcati bateriile de la anturaj, si de la frumusetea peisajelor.

O s-aveti de buzunar sa iesiti la plimbare, la un spectacol, sau sa va repeziti la malul marii, intr-o statiune montana.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Poate va face cineva apropiat o surpriza si o sa va invite la masa, poate fi una festiva si sa va bucurati de o atmosfera speciala.

In orice moment poate sa vi se ofere ceva de lucru, un proiect care sa va scoata din anonimat, dintr-un con de umbra si sa straluciti.

Horoscop special cu Neti Sandu– GEMENI

Va incearca niste emotii la gandul c-o sa se reuneasca un grup cu care v-ati distrat si vremurile bune se pot intoarce.

O sa va duceti la o petrecere, poate fi o nunta, ori alt gen de eveniment festiv si o sa fie distractie

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Are loc o intalnire speciala si o sa aflati noutati care sa va puna intr-o lumina favorabila in mediul social si o sa intrati pe un alt fagas profesional.

Se poate sa va treziti cu un musafir venit de pe alte meleaguri si sa fie o companie agreabila pentru o zi, doua.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Se poate sa reapara cineva care nu s-a putut desprinde emotional de voi si mai are nevoie de niste explicatii, raspunsuri si practic, de o a doua sansa.

Se poate sa plecati intr-o escapada turistica acolo unde v-ati dorit mai demult sa ajungeti si sa va-ntalniti cu niste prieteni, rude de care va e dor.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

E ceva de sarbatorit in familie si o sa va ocupati de pregatiri, aprovizionare, sa fie totul la mare arta, sa se bucure toata lumea.

O sa dati curs unei invitatii intr-o calatorie, dar asta dupa ce o sa va achitati de obligatiile familiale, ca s-or fi adunat cam multe.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

E posibil sa faceti o tratatie, sa-i chemati pe niste prieteni pe la voi si sa povestiti ce-ati mai facut – poate stati la o piscina, daca nu puteti da o fuga la malul marii.

O invitatie speciala la un eveniment care i-ar aduce in preajma oamenilor care conteaza pentru voi si o sa fie un castig sufletesc.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.