Horoscop special cu Neti Sandu. Lucrurile se aseaza perfect pentru cateva zodii. In sfarsit, apare soarele si pe strada lor.

Horoscop 10 noiembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de weekend. Iata ce spun astrele:

Horoscop special cu Neti Sandu, BERBEC

Sa petreceti o ora, doua in sedinte chiar si de acasa c-aveti multa treaba pentru ca sunteti foarte buni, profesional si acest lucru nu trece neobservat.

O intrevedere cu cineva care vrea un raspuns ferm de la voi si o sa fiti sinceri cu voi inainte de a-i raspunde.

Horoscop special cu Neti Sandu, TAUR

Vi se da mana libera sa actionati ca sa iasa proiectul la care lucrati si faceti rost si de sponsorizare ca sa fie totul de calitate – extra – sa va bucurati de castiguri.

Se poate sa intalniti, in plimbarile voastre, o persoana de care sa va simtiti atrasi, sa fie pe tiparul vostru si sa dati drumul unei relatii.

Horoscop special cu Neti Sandu, GEMENI

O sa primiti ok-ul pentru un extra-job, care v-ar aduce venituri suplimentare si v-ar satisface si nevoia de nou, inedit, ca sa simtiti putina adrenalina.

Cineva cu care ati conversat doar in retelele de socializare apare ca sa va cunoasteti pe viu, sa simtiti conexiunea.

Horoscop special cu Neti Sandu, RAC

Poate va duceti in vizita la rude, asta daca nu zic ele ca trec pe la voi si o sa va simtiti bine indiferent unde, numai sa fiti impreuna cu oamenii dragi.

Poate aveti o indeletnicire preferata, un sport, o preocupare creativa si o sa va petreceti mare parte din timp cu asa ceva.

Horoscop special cu Neti Sandu, LEU

Se poate sa plecati in plimbare prin tara, pe undeva, o fi ziua cuiva drag, de nastere, de cununie, sau o fi un botez si o sa va mearga la suflet plimbarea.

Cineva de care va e dor lipseste in continuare si poate va trebui sa faceti un efort ca sa va vedeti, acasa la aceasta persoana.

Horoscop special cu Neti Sandu, FECIOARA

O sa dati toata casa peste cap sa zugraviti, sa va reamenajati interiorul, ca sa va bucurati de un alt confort ca vrei sa se simta si mai bine ai vostri, acasa.

Poate faceti comanda online de diverse lucruri pentru casa si poate vi se face si un discount.

Horoscop special cu Neti Sandu, BALANTA

Apare cineva care va scoate in lume, are ceva sa va comunice, poate are si un cadou pentru voi, si cu si fara un prilej anume, si o sa fie ceva, oarecum, festiv.

Ati putea primi o suma de bani si sa va bucurati de o libertate de miscare, sa plecati pe undeva.

Citeste continuarea pe stirileprotv.