Horoscop special cu Neti Sandu. Astrele anunta belsug mare pentru patru zodii

Horoscop 9 septembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de sambata. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop sambata – BERBEC

Se poate sa-ntalniti pe cineva care sa se plieze pe felul vostru de a fi si sa va placa sa petreceti timpul, viata, impreuna, sa formati un cuplu.

Se poate sa nimeriti un angajator la o petrecere, undeva si sa va incante cu un proiect, ca e in stilul vostru.

Publicitate

Horoscop sambata – TAUR

Poate o sa rezervati cateva ore bune treburilor gospodaresti, unii dintre voi poate va mutati, altii zugraviti sau faceti niste reparatii, reamenajari.

O sa adunati in jurul vostru niste oameni care se muleaza pe felul vostru de a fi si o sa puteti desfasura niste activitati comune.

Horoscop sambata – GEMENI

O sa intrati la cheltuiala, poate pentru c-o sa le faceti cinste prietenilor, poate faceti o tratatie, va duceti la piscina si o sa se simta toata lumea bine.

E cineva care insista sa vedeti si daca aveti disponibilitate sufleteasca pentru asa ceva o sa va dati intalnire la o cafea.

Articolul continuă după reclame

Horoscop sambata – RAC

Poate v-ati facut rezervare intr-o statiune de agrement ca sa lasati deoparte grijile cotidiene, sa va izolati o zi, doua de restul lumii sa va incarcati bateriile.

Prezenta cuiva o sa fie un adevarat balsam sufletesc si o sa aveti o stare de spirit inaltatoare, o s-aveti inspiratie.

Horoscop sambata – LEU

Abia acum veti avea prilejul sa va-ntalniti cu cineva cu care oti fi vorbit doar prin mesaje si o sa vedeti cum se prezinta, daca va place, sau nu.

Se poate sa va duceti la un party si sa faceti cunostinta cu niste oameni care or sa vrea sa pastreze legatura, sa formati un nou cerc de prieteni.

Horoscop sambata – FECIOARA

E un anturaj care vrea sa va ia intr-o excursie si daca n-aveti vreo nunta, sau vreun botez o sa va duceti la relaxare.

Poate dati o fuga in strainatate ca sa va bucurati de peisaje, sau ca sa faceti un tur de recunoastere la scoala pe care-o s-o urmati.

Horoscop sambata – BALANTA

O sa scoateti niste bani din buzunar ca sa ii scoateti pe ai vostri din casa, poate-i duceti intr-o statiune de agrement ca sa va refaceti starea de spirit.

Poate va duceti cu trenul, sau cu masina prietenilor, daca masina voastra are probleme si o sa va distrati, o sa fie frumos.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.