Horoscop special cu Neti Sandu. 3 zodii vor triumfa pe toate planurile! Le asteapta doar reusite.

Horoscop 10 iulie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Cineva de care aveti mare nevoie o sa va sustina emotional si o sa fie alaturi de voi si o sa treceti mai usor peste un moment de degringolada.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Pareti prinsi cu un proiect de amploare, poate va mutati, va schimbati serviciul, lucrati la ceva care sa va aduca un plus de imagine.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu- GEMENI

Va ganditi parca si mai serios la o relatie stabila de cuplu si va cautati o locuinta, poate dati si de un job mai bine platit. E anul vostru special.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

O sa urgentati niste demersuri ca sa incheiati o situatie si sa va vedeti de alte treburi pe care le aveti in lista de asteptare, sa va puteti lansa cu proiecte noi.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu- LEU

Se pare ca aveti de unde sa faceti rost de bani ca sa le oferiti alor vostri o saptamana, doua de vacanta, ca sa va refaceti cu totii dupa un an de munca si stres.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Vizita cuiva o sa va si bucure, o sa va puna si pe ganduri ca va trebui sa dati un raspuns legat de o posibila relatie de cuplu, daca nu sunteti angajati intr-o relatie.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Se anunta o reusita dupa lungi interventii si o sa avansati cu proiectul in care ati investit energie, ca s-au gasit niste oameni care sa va ajute.

Horoscop special cu Neti Sandu – SCORPION

Relatia cu partenerul de cuplu promite sa fie echilibrata cu conditia sa mai faceti abstractie de critici si alte nemultumiri ale partenerului care se poate sa fie cam obosit.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.