Horoscop runic pentru saptamana 23-29 ianuarie 2023. Oportunitati excelente pentru Berbeci, noi inceputuri pentru Fecioare

Horoscop runic pentru saptamana 23-29 ianuarie 2023. Numerologul Igor Vechersky a prezentat previziunile runelor pentru fiecare semn zodiacal pentru saptamana din 23 ianuarie pana la 29 ianuarie 2023.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Yera, Tewaz si Keno va ofera oportunitati excelente de implementare in domeniul profesional. Cu toate acestea, sa te bazezi doar pe soarta ar fi o greseala. Incercati sa depuneti suficient efort pentru a obtine rezultate bune. Vine o perioada favorabila cand simti ca reusesti sa controlezi tot ce se intampla si-ti gestionezi viata.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Soulo, Uruz si Berkana spun ca circumstantele te favorizeaza. Vei putea gasi o utilizare cu succes a puterii tale si vei putea deschide noi oportunitati. De asemenea, nimic nu va impiedica dezvoltarea proiectelor deja incepute.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Otal, Fehu si Isa promit stabilitate financiara. Este posibil ca proiectele incepute anterior sa inceapa sa genereze venituri la care va asteptati. Cu toate acestea, in acest proces, puteti vedea greselile facute. Ar trebui sa reanalizezi situatia si sa mergi mai departe.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Laguz, Uruz si Dagaz va sfatuiesc sa folositi acest timp pentru a cauta noi oportunitati si raspunsuri la intrebari care va vor permite sa priviti ordinea existenta a lucrurilor dintr-o perspectiva diferita. De asemenea, runele te sfatuiesc sa fii mai diplomatic, deoarece va fi posibil sa-ti atingi obiectivele doar printr-un compromis.

Leu (23 iulie – 22 august)

Vunjo, Eyvaz si Evaz indica posibile conflicte in sfera profesionala. Neintelegerile pot fi legate de momente de lucru, finante si afaceri. Cu toate acestea, sta in puterea ta sa schimbi situatia si sa obtii rezultate excelente.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Isa, Uruz si Turisaz inversat va ofera oportunitati bune de a depasi dificultatile. Acesta este un moment bun pentru noi inceputuri. Actioneaza cu indrazneala, norocul va fi de partea ta.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Keno, Fehu si Gebo prezic noi cunostinte care iti vor fi de folos in viitor. Acum este cel mai bun moment pentru a stabili parteneriate cu obiective de anvergura.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eyvaz, Hagalaz si Soulo spun ca ai nevoie de o schimbare. Este posibil ca aceasta sa fie una neasteptata.  Chiar daca nu erai pregatit pentru ea, nu ar trebui sa mai amani. Pentru a merge mai departe, trebuie sa scapi de povara trecutului.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nautiz, Otal inversat si Soulo te sfatuiesc sa acorzi atentie cercului tau interior, oamenilor in care ai incredere, iar ei iti raspund la fel. Exista atat provocari, cat si potential de crestere in acest domeniu. Veti avea succes daca vei folosi creativitatea si aduci ceva nou in relatiile personale.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Algiz, Ansuz inversat si Raido inversat indica faptul ca disputele pot fi neproductive. In general, comunicarea poate fi dificila. Este mai bine sa amanati negocierile si intalnirile importante pentru o perioada mai favorabila. Acum ar fi bine sa te concentrezi pe treburile curente.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Perto inversat, Nautiz si Dagaz te sfatuiesc sa ai grija de sanatatea ta. De asemenea, trebuie sa filtrati cu atentie informatiile primite. Nu oferi nimanui informatii care iti pot afecta cumva viata.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Laguz inversat, Raido inversat si Fehu avertizeaza asupra posibilelor surprize in sectorul financiar. Trebuie sa fii atent si sa-ti planifici mai bine cheltuielile. De asemenea, trebuiesa va abtineti de la noile inceputuri, o perioada favorabila pentru aceasta va aparea mai tarziu.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.