Horoscop rune 15- 21 august 2022. Mari oportunitati pentru Lei si schimbari radicale pentru Fecioare

Horoscop rune 15- 21 august 2022. Numerologul Igor Vecherski ne prezinta previziunile runelor pentru toate zodiile.

Horoscop runic pentru saptamana 15- 21 august

Berbec

Teivaz inversat, algiz si uruz va ofera un timp grozav pentru a va ingriji de sanatatea, pentru a castiga putere, a va relaxa si a petrece timpul cu beneficii. De asemenea, aceasta perioada iti va oferi posibilitatea de a stabili ordinea in treburile tale.

Taur

Yera si algiz inversat indica faptul ca sunt posibile dificultati in domeniul activitatii tale, care vor fi asociate cu dorinta de a obtine un rezultat. Aceasta este o perioada care va necesita prudenta in folosirea talentelor si vigilenta. Cu toate acestea, nu esti lipsit de perspective.

Publicitate

Gemeni

Perto inversat si Teivaz inversat avertizeaza ca diferitele tipuri de influente informationale pot sa nu fie exact ceea ce ti-ai dori sa fie. Prin urmare, va fi necesara o atentie suplimentara in modul in care doriti sa va exprimati in societate.

Rac

Vunye inversat, Hagalah si Raido inversat nu va sfatuiesc sa incepeti vreo afacere noua in aceasta perioada. Mai bine sa stai acolo unde esti acum si sa te ocupi de treburile tale. Deoarece pot aparea diferite tipuri de circumstante neprevazute, va fi necesar sa se tina cont de probabilitatea aparitiei acestora si sa se actioneze in functie de factorii emergenti.

Leu

Soulo, Nautiz si Turisaz vorbesc despre marile oportunitati care vin in viata ta. Acestea vor fi asociate cu procese care au loc de mult timp, care au avut un impact semnificativ asupra vietii tale in trecut. Aceasta este perioada in care vei putea rezolva o serie de probleme. Cu toate acestea, termenul limita pentru multe sarcini ar trebui stabilit pentru o perioada de timp mai indepartata.

Fecioara

Inguz, Eyvaz si Soulo aduc schimbari radicale. Acesta este un moment care va deschide oportunitati de a schimba cursul existent al lucrurilor si de a-l indrepta intr-o alta directie. Pentru ca acesta sa fie dirijat intr-un mod pozitiv, va trebui sa intelegeti  clar incotro vreti sa mergeti.

Balanta

Algiz inversat, Turisaz inversat si Dagaz indica faptul ca dificultatile temporare pot fi depasite si noi perspective vor veni dupa dificultati. Acesta este momentul in care poti folosi lectiile din trecut pentru a descoperi noi cai pentru tine.

Scorpion

Eyvaz, Isa si un Perto inversat vorbesc despre sansele de a dobandi oportunitati suplimentare in domeniul relatiilor. Acesta este timpul pentru a incepe noi proiecte. In aceasta perioada vei putea face pasi buni catre obiectivul fixat. Cu toate acestea, ar trebui sa nu te grabesti si sa gandesti totul la rece.

Sagetator

Inguz, Raido inversat si Vera vorbesc despre necesitatea de a mentine starea actuala a lucrurilor in domeniul tau de munca. Aceasta este o perioada care nu este potrivita pentru schimbarea tipului de activitate si pentru a face unele schimbari serioase in aceasta latura a vietii. Dar acesta este momentul in care poti obtine noi succese in ceea ce faci.

Capricorn

Soulo, Isa si Perto va deschid o perioada de timp suficient de buna si promitatoare, care va va ajuta sa va realizati ambitiile interioare si sa aratati talente creative. Cu toate acestea, trebuie avut in vedere faptul ca proiectele incepute in aceasta perioada se pot dezvolta pentru o perioada lunga de timp.

Varsator

Berkana inversata, Inguz si Keno inversat indica faptul ca ceea ce ti-ai pus in gand inca mai are de asteptat. Apar blocaje in casa banilor, dar nu dispera. Spre finalul luni lucrurile incep sa-si revina.

Pesti

Un Teivaz inversat, un Fehu si un Uruz inversat indica faptul ca acum nu este momentul sa va rezolvati problemele financiare. Puteti incerca un imprumit, deoarece ceea ce ai nu este suficient pentru ce ai planuit. Aceasta este o perioada in care nu ar trebui sa-ti asumi riscuri si sa te rasfeti cu iluzii zadarnice, dar trebuie sa te concentrezi pe lucruri marunte care te vor ajuta sa creezi bazele pentru actiuni ulterioare.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.