Horoscop pana pe 15 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Viata acestor zodii se schimba in bine, astrele le indeplinesc dorintele.

Horoscop saptamanal 9-15 ianuarie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

Ce rezerva astrele fiecarei zodii in parte:

BERBEC

Apar noutati, bani, poate fi cineva care sa va aduca un plus de optimism, poate fi si cineva care va da tarcoale de ceva vreme si abia acum isi face curaj sa va abordeze.

TAUR

Perioada de framantari interioare s-a cam terminat si e bine sa atacati obiective noi care sa va aduca succes, echilibru financiar si sa faceti progrese considerabile.

 GEMENI

E un angajator care-si reia oferta lansata anul trecut si poate v-ati facut o idee si stiti daca va convine, sau nu, ca doar asa ati putea castiga mai multi bani. Va ganditi.

RAC

Sunt chestiuni importante de rezolvat si o sa va dati toata silinta sa lichidati toate obligatiile ca sa nu v[ mai bata nimeni la cap, sa va eliberati.

LEU

Poate faceti cumva sa fiti din nou impreuna cu fiinta pe care o iubiti, c-au fost animozitati care au subrezit relatia, dar nu e totul pierdut. Mai straduiti-va.

FECIOARA

Poate vi se ofera ceva nou de lucru si o sa va orientati spre ceva nou, incitant si care sa va aduca un plus de prestigiu pentru ca o sa va implicati trup si suflet in activitatea respectiva.

BALANTA

Viata voastra se va schimba dintr-o clipa in alta in bine, c-o sa vi se implineasca o dorinta mai veche si o sa va croiti un alt statut, o sa fie o emancipare.

SCORPION

Se poate sa plecati pe undeva cu treburi de serviciu si sa fie un bun prilej si sa va bucurati de peisaje, de atmosfera, de oameni.

SAGETATOR

O sa va dati peste cap sa-i multumiti pe sefi, c-aveti nevoie de stabilitate la munca, iar acasa or sa fie niste treburi gospodaresti pe care nu le puteti ignora.

CAPRICORN

S-ar putea sa vi se acorde un credit bancar si sa va impliniti visul de a avea o casa asa cum ati visat, fie si in rate, daca nu se poate cu banii jos.

VARSATOR

Or sa va reuseasca demersurile care tin de scoala, de legalizarea unor acte si de afaceri in general, c-au ramas multe de anul trecut de facut si chiar trebuie.

PESTI

Poate v-alegeti cu o colaborare de care o sa fiti incantati, c-aveti nevoie de bani in plus ca sunt multe cheltuieli dupa perioada sarbatorilor.