Horoscop Minerva pana pe 15 mai 2024. Doua zodii sunt pe cai mari, vor castiga bani multi

Astrologul Minerva a facut noi previziuni astrale pana la jumatatea lunii mai, in cadrul emisiunii Wownews, de pe YouTube.

Horoscop Minerva pana pe 15 mai 2024

Berbec.

In aceasta perioada sunt planificate schimbari in viata personala. Relatiile de familie vor deveni mai armonioase, iar persoanele singure ar putea gasi un suflet pe gustul lor. Singurul lucru care ar putea interfera cu dragostea este gelozia. Fiind lider din fire, Berbecul nu cedeaza niciodata in fata dificultatilor. Perseverenta il va ajuta sa rezolve cele mai dificile situatii.

Taur

Aceasta perioada avertizeaza impotriva actiunilor impulsive. Sufletul tanjeste dupa reinnoire. Ei vor sa straluceasca si sa atraga atentia. In cautarea unei imagini frumoase, Taurii trebuie sa-si evalueze sobru capacitatile financiare. Soarele in Berbec le creste incredere in sine si nu accepta obiectii. Dorinta de a se afirma in detrimentul unui partener si intoleranta fata de parerile lui sunt semnale de alarma care sugereaza unele probleme in relatie.

Publicitate

Gemeni

Pentru Gemeni urmeaza o perioada aglomerata. Primavara trezeste pofta de noi realizari, fiind semn cu perspective tentante. Vor exista schimbari de cariera, succes financiar si noi cunostinte. Posibilitatile sunt uluitoare.

Rac

Pe Raci ii asteapta un val de emotii. Primavara dragostea infloreste, iar acesta este cel mai bun moment pentru a reinnoi relatii pierdute. Intalnirile vor oferi momente de fericire de neuitat. Sub influenta Soarelui in Berbec, care sporeste creativitatea, Racul isi va putea arata in mod pregnant talentele.

Leu

Pentru Leu va fi o perioada aglomerata. Primavara trezeste pofta de noi realizari, facandu-l semnul cu perspective tentante. Vor exista schimbari de cariera, succes financiar si noi cunostinte. Posibilitatile sunt uluitoare. Soarele in Berbec le ofera semnelor de foc o sursa puternica de energie. Dorinta de a avansa intr-o pozitie de conducere este intarita de increderea in sine. Succesul este inevitabil!

Articolul continuă după reclame

Fecioara

Fecioarele nu trebuie sa-si ascunda problemele, deoarece sunt posibile provocari oficiale: intarzieri in domeniile in care lucreaza, ceea ce nu contribuie la o buna dispozitie. Totusi, acesta nu este un motiv de a lasa lucrurile la jumatate, ci dimpotriva trebuie sa dea un semn de actiune.

Balanta

Pentru Balante va exista o perioada aglomerata. Primavara trezeste pofta de noi realizari. Vor exista schimbari de cariera, succes financiar si noi cunostinte. Paleta de posibilitati este fantastica. Soarele in Berbec ofera o sursa puternica de energie care este buna daca este directionata catre materializare obiectivelor legate de cariera. Dorinta de a avansa intr-o pozitie de conducere este intarita de increderea in sine, asa ca nu este surprinzator ca succesul sa apara.

Scorpion

La Scorpioni se simte inspiratia. Problemele legate de munca si de banii sunt minore pentru a avea un impact puternic asupra vietii lor. Este timpul sa-si schimbe imaginea si sa-si actualizeze garderoba.

Sagetator

La Sagetatori se resimte o usoara melancolie. Proiectele complexe, disputele cu superiorii necesita mult timp de gandire si efort. Intr-un astfel de mediu trebuie sa ramai calm, altfel totul va merge prost.

Capricorn

Capricornii trebuie sa actioneze decisiv. Primavara inspira noi realizari, asa ca este timpul sa iasa din umbra. Este posibil sa fie nevoiti sa-si schimbe locul de munca sau locul de resedinta, dar rezultatul merita.

 Varsator

Pe masura ce Soarele capata putere, oamenii devin mai iubitori si mai deschisi catre noi senzatii. Gasirea unui partener nu este dificila, asa ca Varsatorii trebuie sa se astepte la o iubire fulgeratoare. Dragostea la prima vedere pentru ei este tipica.

Pesti

Pentru Pesti este o perioada incarcata. Primavara trezeste pofta de noi realizari cu perspective tentante. Vor exista schimbari de cariera, succes financiar si noi cunostinte. Posibilitatile sunt extraordinare. Soarele in Berbec ofera semnelor de apa o sursa puternica de energie care este buna pentru a directiona spre materializarea obiectivelor care tin de cariera. Dorinta de a avansa intr-o pozitie de conducere este intarita de increderea in sine, asa ca surprizele sunt inevitabile.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.