Horoscop de la Tamara Globa pentru 4 septembrie 2022. Vesti amestecate la final de saptamana

Horoscop 4 septembrie 2022. In aceasta zi, unele semne ale zodiacului vor putea pasi in siguranta spre diverse evenimente cu capul sus. Tamara Globa a povestit cum sa nu fii intr-o situatie incomoda si sa previi pierderea resurselor materiale.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Astazi este un moment favorabil pentru punerea in aplicare a planurilor vechi, uitate, dar principalul lucru este sa nu exagerati si sa nu va lasati dusi de val. Mai intai trebuie sa analizezi cu atentie si abia apoi sa mergi spre necunoscut. Nu ar strica sa gasesti timp pentru a te intalni cu vechi cunostinte si prieteni pentru o distractie comuna. Din punct de vedere financiar, Berbecul va experimenta un deficit, care poate duce la depresie sau doar la o dispozitie proasta.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Acum Taurul se poate relaxa si se poate distra, pentru ca i se vor incredinta doar sarcini usoare, carora le vor face fata cu brio si cu placere. Este mai bine sa filtrezi putin ofertele noi de la cunostinte, pentru ca exista o multime de idei nebunesti. In cazul unor circumstante neprevazute, este mai bine sa nu intrati in panica, ci sa rezolvati totul asa cum vine si numai cu in calcul la rece.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Emotiile preiau controlul, iar Gemenii se vor gasi intr-o situatie foarte neplacuta din aceasta cauza. Astazi vor trebui sa lupte cu ei insisi ca sa nu jigneasca pe nimeni. Nu va fi atat de usor sa te descurci cu cei dragi mai tarziu, asa ca este mai bine sa nu spui nimic. Restul zilei va fi favorabila pentru achizitii majore sau investitii intr-o companie prospera.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Orice intreprindere, chiar si cea complexa, va fi insotita de succes in aceasta perioada de timp. Sunt posibile mici divergente pe care este mai bine sa incercati sa le rezolvati in mod pasnic, deoarece conflictele va pot afecta foarte mult reputatia. Totul va fi armonios in familie si cu persoana iubita. Pentru Racii singuri, astrele promit intalniri romantice care se pot termina chiar in casatorie.

Leu (23 iulie – 22 august)

Oferte, semnarea de contracte costisitoare si pe termen lung, precum si negocieri de afaceri – asta este ceea ce Leii pot avea astazi. De asemenea, puteti termina proiectele in asteptare, pentru care nu a fost suficient timp pana acum. Situatia financiara necesita un control si o atentie deosebita. Nu trebuie sa dai cu imprumuti sau sa imprumuti. In timpul liber, este de dorit sa ai grija de sanatatea ta .

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Starea de spirit va fi minunata si buna, dar asta pana cand cei dragi decid sa o strice. In principiu, acest lucru este din cauza Fecioarelor, deoarece are prea multe pretentii. Deciziile pripite in ceea ce priveste cheltuielile vor atrage consecinte foarte neplacute.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

A sosit momentul in care te poti multumi cu achizitii placute si mult asteptate. Exista destui bani pentru multe lucruri, dar nu trebuie sa cheltuiti toate economiile. De asemenea, puteti dedica ziua comunicarii cu vechi cunostinte, dar nu va asteptati sa sune ei primii. Daca vrei sa te relaxezi, asa sa fie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

In activitatile profesionale, este mai bine sa nu va asumati riscuri. Tot ceea ce va parea promitator va dura mult timp si nu va aduce niciun rezultat. Indoielile te vor insoti din orice motiv pe parcursul zilei si ar fi bine sa ai incredere in prima decizie care iti vine in minte.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Astazi puteti lua decizii serioase, de care va depinde viitorul apropiat, dar principalul lucru este sa nu exagerati. Daca ai nevoie de ajutor, poti conta oricand pe oamenii din jurul tau sau pe colegi – acestia sunt intotdeauna gata sa o faca. In relatiile cu a doua jumatate, totul se va linisti cumva, dar nu este nevoie sa luam masuri drastice din aceasta cauza.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Deciziile in chestiuni importante sunt mai bine sa fie amanate pe termen nelimitat. Din cauza lipsei de experienta sau a unei opinii eronate, Capricornii se pot pune intr-o situatie neplacuta, ceea ce va determina o atitudine negativa fata de ei insisi. Puteti apela la prieteni si familie pentru sprijin. Daca faci greseli, nu trebuie sa-ti faci prea multe griji.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Intuitia de invidiat a Varsatorului de astazi poate da un esec grav, asa ca aici este mai bine sa apelati la calcul rece si la motivul ajutorului, care va determina decizia corecta. Intalnirea cu vechii prieteni va aduce cele mai neasteptate emotii. Sunt asteptate surprize in relatiile amoroase.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Inceputul zilei promite sa aduca rezultate serioase, dar nu trebuie sa va culcati pe o ureche si sa va pregatiti pentru faptul ca totul va cadea din cer. Pentru a realiza ceva, trebuie sa muncesti din greu. Promisiunile tale trebuie respectate. Certurile cu cei dragi pot deveni o platforma pentru un conflict, pe termen lung.