Horoscop de la Tamara Globa pentru 18 iunie 2022. Astrele aduc vesti amestecate pentru zodii

Horoscop 18 iunie 2022. Astrologul Tamara Globa avertizeaza toate zodiile despre o zi instabila emotional in care nu trebuie sa ai prea multa incredere in straini. In domeniul profesional, succesul poate fi obtinut prin asistenta in parteneriat.

La ce evenimente se pot astepta zodiile de FOC

BERBEC

Berbecul poate avea probleme de comunicare din cauza duritatii sale fata de oamenii din jur care au indraznit sa-l critice. Conflictele pot fi evitate daca Berbecii sunt mai prietenosi si loiali cu cei dragi. In caz contrar, aceasta zi poate aduce o pauza in relatiile care sunt valoroase pentru ei.

Publicitate

LEU

Leii vor fi foarte pesimisti in aceasta zi, nu vor observa nimic bun in jur si se asteapta constant la probleme viitoare. Pana seara, reprezentantii semnului vor fi „storsi ca o lamaie”, si vor avea nevoie de o odihna buna. Ar trebui sa ai grija de sanatatea ta limitand activitatea fizica, fara a manca in exces si fara a abuza de alcool.

SAGETATOR

Sagetator , s-ar putea sa fii nevoit sa dovedesti talentele declarate cu fapte concrete, ceea ce nu va fi atat de usor pentru reprezentantii zodiei. Este mai bine sa abordezi situatia cu umor si pozitiv. Acest lucru ii va permite Sagetatorului sa faca noi cunostinte – foarte necesare mai tarziu.

Horoscop de la Tamara Globa pentru 18 iunie 2022 pentru zodiile de PAMANT

TAUR

Taurul va trebui sa caute o cale de iesire dintr-o anumita situatie care a aparut. Este mai bine sa faceti acest lucru fara a va gandi la sursa aparitiei sale, ceea ce va va ajuta la economisirea nervilor si a timpului. Potentialul creativ al Taurului va creste – ar trebui sa gaseasca o aplicatie demna, dand dovada de diligenta si determinare.

FECIOARA

Fecioarele pot fi excesiv de impulsive in aceasta zi, care este plina de greseli si rateuri. Mai ales negativ, acest lucru poate afecta prieteniile sau relatiile de familie, care sunt apreciate de reprezentantii zodiei. Nu va grabiti in acest moment, nu luati decizii importante si, de asemenea, mergeti in excursii.

CAPRICORN

Capricornii asteapta o zi plictisitoare cand, „in cautarea” rezultatului, reprezentantii zodiei pot uita de prudenta si „dobandi” noi probleme. Prin urmare, ar trebui sa fii ghidat de bunul simt si de propriile cunostinte, si nu de impulsurile impuse de situatie. Exista sansa de a construi relatii cu acei oameni cu care ati inceput recent dezacordurile.

Ce asteapta semnele de AER ale zodiacului pe 18 iunie 2022

GEMENI

Gemenii vor fi oarecum confuzi si dezorientati, nu vor primi sprijinul asteptat de la acele persoane care au promis. Este indicat sa trageti concluzii din situatia prevazuta si sa nu mai faceti astfel de greseli. Poate exista un atasament romantic profund.

BALANTA

Balanta se poate descurca destul de bine improvizand si luand rapid deciziile corecte in circumstante care se schimba frecvent. Este favorabil sa faci sport, sa te relaxezi activ, sa participi la evenimente sociale si la petreceri cu prietenii.

VARSATOR

Varsatorii au tendinta de a „reprima din greu” pe cei care i-au jignit candva si cumva – ei decid in general in aceasta zi sa „curate” mediul lor de oamenii toxici. In apropiere, reprezentantii zodiei vor dori sa-i vada doar pe cei care au fost ideali din punctul lor de vedere. Dar, din pacate, o astfel de rigurozitate in selectie nu se va extinde noile cunostinte.

Prognoza de la Tamara Globa pentru 18 iunie 2022 pentru semnele de APA

RAC

Racii asteapta o zi agitata: reprezentantii zodiei se vor stradui sa aiba timp sa faca totul deodata, dar, ca urmare, nu vor termina o singura lucrare intr-o maniera de calitate. Pentru a conserva energia vitala este necesara abordarea selectiva a implementarii sarcinilor, incepand cu cele prioritare si importante.

SCORPION

Scorpionii vor incerca sa avertizeze impotriva pasilor eronati ale apropiatilor care se incapataneaza sa se straduiasca in rezolvarea problemelor. Incercarile de a ajuta vor fi percepute cu iritare si pot duce chiar la conflicte. De asemenea, va trebui sa va ocupati de sectorul financiar, venind cu idei de afaceri care pot deveni promitatoare si profitabile.

PESTI

Ideile Pestilor devin populare, deoarece deja „isi arata” succesul, iar cei care i-au criticat recent pe reprezentantii zodiei sunt gata sa ceara „mila” si sa „alature randurile” aliatilor lor. Ziua este favorabila noilor intreprinderi care aduc profit financiar si pentru rezolvarea problemelor cotidiene.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.