Horoscop cu Neti Sandu. Zodiile care dau lovitura

Horoscop 17 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, primcipalele previziuni astrale. Afla ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC

O sa primiti niste lucruri pe care le-ati cerut mai demult, dar abia acum s-au intrunit conditiile pe linie profesionala. O sa va puteti gasi de lucru si in alt oras, poate pentru o vreme si o sa va fie apreciata munca, va fi o upgradare si o sa lucrati la un nivel mai inalt.

TAUR

Se poate lamuri o chestiune de familie si sa impartiti responsabilitatile si poate delegati pe cineva sa faca niste treburi in locul vostru.

Va puneti ordine in acte, in lucrurile care tin de scoala, de examene si o sa va bucurati de succes ca totul o sa mearga snur, daca o sa fiti constiinciosi.

GEMENI

In cuplu e nevoie de un respiro si poate plecati pe undeva in week-end ca sa va bucurati de un timp de calitate si s-aveti preocupari comune.

V-ati putea trezi cu oferte de lucru si sa si ziceti da, de-o sa va surprinda si pe voi, ca e ceva tentant si care vi se potriveste manusa.

RAC

O sa va paziti banii, ca apar tentatii carora o sa le rezistati cu greu. Poate veti cumpara lucruri pentru casa.

S-au adunat cam multe, asa, de la-nceputul anului, dar o sa fiti selectivi si veti alege lucrurile urgente, importante si restul o sa fie facut printre picaturi.

LEU

O relatie care intrase intr-un con de umbra se lumineaza si poate-o s-aveti o altfel de comunicare.

V-au ramas niste colaborari de trecut in revista si poate pastrati ce va e mai usor sau mai bine platit, depinde de voi, numai sa alegeti.

FECIOARA

Se iveste ocazia sa va duceti la un interviu, sa dati curs unei provocari ca simtiti nevoia de adrenalina forte. Aveti niste ganduri cu casa, poate va mutati, o sa investiti niste bani ca sa zugraviti, sa reamenajati interiorul, mai construiti ceva pe langa casa, poate.

BALANTA

Se poate sa faceti niste comenzi on line de lucruri utile si frumoase pentru interiorul locuintei, ca sa va simtiti si mai bine la voi acasa.

E posibil sa va pice cu tronc cineva la a doua vedere, ca prima data n-ati simtit nimic special, dar acum s-a produs reactia chimica, aceea cu declansare de endorfine.

SCORPION

Poate strangeti randurile si adunati in jurul vostru niste oameni de calitate care sa va sustina in tot ce faceti, la treaba, la distractie.

Or sa vina acei bani pe care-i asteptati de la sfarsitul anului si o sa va reganditi politica monetara a familiei, ca sa puteti pleca in week-enduri pe undeva.

SAGETATOR

Ati putea indrepta o situatie scriptica, sa dati si un examen si sa va alegeti o noua directie profesionala. E o energie pe care-o puteti folosi in toate directiile si sa rezolvati o sumedenie de lucruri ca e un context special si nu vreti sa ratati o sansa.

CAPRICORN

E cineva care o sa va dea un raspuns legat de relatia sentimentala si o sa stiti cum stati – dar pare sa fie favorabil raspunsul. E agitatie la voi, poate e mult de munca si vreti sa va achitati de toate obligatiile, ca sunt urgente care va dau de furca si o sa iesiti cu toate la liman.

VARSATOR

Or sa vi se aprobe niste cereri si va puteti dezvolta afacerile, poate veti face si niste achizitii. Apar proiecte noi la orizont si poate alegeti unul cu care sa dati lovitura, ca o s-aveti inspiratie si veti avea si o echipa cu care sa lucrati in mod armonios.

PESTI

Vi se poate schimba incadrarea la munca si sa luati un salariu mai bun, sa capatati si o functie. Se contureaza o noua relatie care va poate aduce fericirea, ca ati invatat o lectie de viata si nu mai dati gres de data asta, ca stiti ce sa nu repetati.