Horoscop cu Neti Sandu. Vesti minunate pentru patru zodii. Vin bani frumosi

Horoscop 4 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

E animatie, e mult de lucru, sunteti interpelati de diverse persoane care au nevoie de ceva de la voi si e bine sa va conservati energia sa va ajunga pentru toate treburile.

Se poate sa primiti vreo atentionare ca e vreo problema de sanatate si e bine sa faceti o programare la medic, un consult.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

O sa fiti cooptati in diferite activitati care sa va ajute sa descarcati tensiunile si sa luati si bani, chiar daca sunt preocupari deconectante, poate o sa fiti platiti pentru ce faceti.

Se poate sa luati niste bani din urma si sa faceti unele achizitii pentru sarbatori, poate o cazare pe undeva, intr-o statiune de agrement.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Se poate sa puneti in practica o idee mai veche si sa va asigurati banii de care aveti nevoie, ca sa nu duceti lipsa de nimic.

O reusita in plan profesional si o sa va luptati in continuare, mai abitir, ca sa fiti number one, ca o sa fie un an special pentru voi.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Vi se recunosc, in sfarsit, niste merite, poate recuperati si niste bani pe care nu i-ati primit la timp si o sa fiti gata pregatiti pentru noi responsabilitati.

Va cauta cineva care vrea sa iesiti in weekend pe undeva, ca ati fi ramas datori cuiva cu o plecare in excursie cu prietenii.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Intalnirea cu cineva care va apreciaza va poate aduce o oferta de afaceri si o sa incepeti sa cautati sponsori care sa va finanteze proiectul.

O iesire la cafea v-ar ajuta sa dati de capat unei chestiuni de ordin sentimental sa puteti continua relatia.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

O invitatie in tara, in strainatate si o sa aveti posibilitatea sa va luati cateva zile libere de 1 mai, de Paste, ca sa va bucurati de revederea unor oameni dragi.

O sa primiti niste confirmari ca vi s-au aprobat niste cereri si o sa vi se deschida niste usi.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Cineva de care v-a fost dor revine si o sa va evaluati si voi sentimentele sa stiti daca, intr-adevar, vreti sa ramaneti impreuna, daca s-a schimbat in bine, persoana.

Vin ceva bani de la serviciu si o sa faceti cumparaturi, pentru festinul de Paste, dar poate e o alergatura dupa cadouri.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.