Horoscop cu Neti Sandu. Vesti grozave de la astre. Se intoarce roata si se schimba soarta pentru 4 zodii

Horoscop 8 iunie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din zodiac. Vezi ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu:

BERBEC

O sa apara cineva care sa va faca viata mai frumoasa, iar cei casatoriti vor realiza cat de norocosi sunt ca au langa ei o persoana minunata.

Pare sa fie o perioada banoasa pentru voi, sa aveti mai mult de lucru si sa fie si o sursa suplimentara de venituri, c-aveti magnet la bani, pur si simplu.

TAUR

Se pare c-o sa fiti mult mai atenti cu look-ul vostru, c-o sa dati un refresh – de sezon, va pregatiti si de vacanta.

O sa munciti cu si mai mult spor, poate pentru ca e o miza mare si aveti nevoie de energie de sustinere ca sa duceti totul la bun sfarsit, iar succesul nu va intarzia sa apara.

GEMENI

Intrevedere cu cineva care are o idee de afaceri si v-ar prinde bine sa va asociati ca lucrati bine in combinatia respectiva.

O sa strangeti randurile si sa functionati in cadrul unui grup ca sa va puneti in valoare niste calitati si sa va asigurati succesul.

RAC

Se pare c-ati facut impresie buna unor angajatori si o sa vi se faca o oferta de lucru, si sunt promisiuni de bani si glorie.

Poate va pregatiti de o iesire la rampa cu ceva la care ati lucrat de anul trecut si o sa va fie apreciata munca pentru ca sunteti meticulosi din fire si tineti la eticheta.

LEU

Poate va gasiti o facultate de urmat fie in tara, fie in afara si strangeti bani, daca va trebui sa platiti o taxa.

Se poate sa va invite cineva intr-o plimbare in afara tarii si sa va gasiti timp, strangeti si bani ca sa va bucurati de peisaje si sa mancati ceva bun pe-acolo.

FECIOARA

Vin probabil, niste bani din urma si o sa acoperiti cheltuielile acestei perioade ca s-au cam adunat rate, facturi, taxe.

O sa faceti un efort sa va depasiti, sa cresteti calitatea muncii voastre si sa va situati la un alt nivel c-aveti mari pretentii si stiti, doar, de ce sunteti in stare.

BALANTA

O sa va lasati usor convinsi sa va angajati altundeva ca sa valorificati la maximum experienta acumulata si sa straluciti in meserie.

Noutati – apare cineva care e pe structura voastra sufleteasca si n-o sa lasati sa va scape un asemenea prilej, de a construi o relatie care v-ar completa frumos din toate punctele de vedere.

SCORPION

E cineva care va poate face viata mai frumoasa, iar voi aveti multe de oferit c-ati dus lipsa de cineva care sa va-nteleaga.

O reusita la nivel de comunicare – o sa le spuneti sefilor ce nevoi aveti, de ce ati mai avea nevoie ca sa mearga si mai bine treaba, ca vreti sa faceti performanta.

SAGETATOR

Relatia cu partenerul de cuplu poate avansa spre o casatorie, sau poate va mutati impreuna, daca va-ntelegeti bine.

O sa va faceti curaj sa-ncercati si altceva din punct de vedere professional, c-aveti resurse pe care le puteti scoate la suprafata si sa faceti impresie buna.

CAPRICORN

Vi se propune o activitate extraprofesionala si o sa va prinda bine sa va mai rupeti de chestiunile cotidiene, sa va destindeti.

Se pare c-o sa accesati banii de rezerva ca sa luati o canapea noua, aparatura de uz casnic, vor fi niste schimbari pe-acasa si aveti nevoie de un buget.

VARSATOR

Poate alegeti o destinatie de vacanta si incepeti sa faceti economii ca sa va bucurati de unsejur in toata regula.

O sa functionati mult mai bine decat pan-acum in formula de grup si o sa fie o deschidere spre o alta zona de interes- poate alcatuiti o fundatie prin care sa va impuneti.

PESTI

O sa-aveti un anturaj care sa va scoata-n lume, sa va mai detasati de problemele de serviciu si de cele familiale.

O sa va dati acordul pentru o colaborare care v-ar aduce un profit consistent, relatii si o sa ajungeti si in atentia lumii prin munca pe care o depuneti.