Horoscop cu Neti Sandu. Vesti excelente pentru trei zodii

Horoscop 16 februarie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale ale zilei de miercuri. Afla ce ti-au pregati astrele pana la miezul noptii.

BERBEC

Vi se propune sa va implicati intr-un proiect particular si de-aici sa vina succesul incepand cu luna mai.

O sa va bucurati de o reusita, pot fi si niste bani din urma si sa luati ce mai e nevoie pe-acasa si sa faceti o rezerva pentru week-end sa plecati pe undeva.

TAUR

Poate va pregatiti de examene, de lansarea unui proiect si or sa fie emotii dar si reusite, va descurcati frumos.

Se pare c-o sa puteti face acele deplasari pe care le planuiserati la sfarsitul anului trecut si or sa se rezolve atat problemele de serviciu, cat si cele personale.

 GEMENI

V-ati putea impune printr-un job particular, vreo pasiune care sa prinda teren si sa va puna in evidenta talentele.

Primiti confirmari, va luptati, in continuare, pentru niste drepturi care nu v-or fi fost recunoscute si o sa mentineti stacheta sus c-aveti ambitii mari anul asta.

RAC

O s-aveti de completat acte, poate apelati la un notar sa legalizeze o situatie si o sa va coste, ca nu se poate altfel.

E posibil sa vina acei bani pe care-i asteptati mai de mult si o sa faceti cheltuieli, ca sunt plati de facut si nu agreati restantele.

LEU

V-ati putea recupera bani, bunuri, si sa va reintrati in drepturi, daca se va pronunta o sentinta judecatoreasca.

E agitatie la voi, poate-aveti o intalnire importanta si trebuie sa luati o decizie, sa semnati un contract si sa va asigurati ca totul va decurge in cei mai buni termeni.

FECIOARA

Va dati intalnire cu cineva care va poate oferi un job si sa faceti o intelegere la-nceput verbala si daca totul merge bine si scrisa.

O sa fiti ocupati cu diverse treburi, atat la serviciu, cat si acasa, si-o sa primiti si vesti bune, ca vi se mai si implinesc dorintele.

BALANTA

Poate o sa realizati in sfarsit, in ce directie se-ndreapta relatia voastra si-o s-aveti o discutie cu partenerul pentru concluzii.

Poate n-ati renuntat la ideea de a va muta, macar o vreme, altundeva, poate ca sa lucrati, ori ca sa studiati ceva, dupa care sa va-ntoarceti.

 SCORPION

O sa va puteti baza pe niste prieteni ca sa desfasurati o activitate care v-ar destinde, v-ar da un alt vibe.

E posibil sa angajati o firma ca sa se ocupe de niste probleme casnice, daca nu va pricepeti si o sa dureze o zi, doua pana sa se-ncheie reparatiile.

SAGETATOR

Obiectivul – casa – e inca pe ordinea de zi si o sa apelati la cunoscuti, la o firma imobiliara sa gasiti ceva care sa vi se potriveasca.

Voi poate treceti cu bine de un test, un interviu, poate-aveti examene, si o sa fie un efort, poate fi si un concurs si sa trebuiasca sa va mobilizati serios ca sa razbiti.

CAPRICORN

Va preocupati si de voi de felul in care aratati si de cum va simtiti, ca sa fiti buni, zdraveni.

Aveti planuri multe si care se pot si implini, si-o sa faceti rost de bani, dar veti cheltui, poate e vreo factura de care ati uitat, c-o sa scoateti cu forta niste bani din buzunar.

VARSATOR

Relatia cu partenerul de cuplu e in plina reforma si e bine sa spuneti lucrurilor pe nume ca sa ajungeti la echilibru.

Se fac presiuni sa terminati niste treburi si sa-ncepeti altele, poate, c-au aparut situatii neprevazute si nu e de pierdut timpul.

PESTI

Se poate sa aveti niste treburi casnice de rezolvat si sa va mai ajute si ai casei, sa va mai ramana timp si pentru voi.

E posibil sa gasiti ceva nou de lucru si sa va implicati cat se poate de serios, ca va fi volum mare, si-o sa aveti parte si de bani. Se poate si din colaborari.