Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii vor avea numai de castigat. Astrele sunt de partea lor 100%.

Horoscop 30 ianuarie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv previziunile astrale pentru penultima zi din luna. Sa aflam ce spun astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

O sa dati drumul unui proiect nou la serviciu, iar acasa o sa mai faceti una, alta, sa faceti casa lumina, sa fie si frumos si confortabil la voi acasa.

Par sa vina de undeva niste bani in plus si o sa faceti niste achizitii, daca nu cumva o sa pastrati banii pentru o investitie serioasa.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu- TAUR

Se poate sa descoperiti o noua sursa de bani si o sa va implicati cu totul in proiectul respectiv ca sa nu duceti lipsa de bani, ca ati ridicat stacheta si trebuie sa tineti pasul.

Poate aveti in vedere o escapada turistica la sfarsit de saptamana si faceti o rezervare, sau poate va duceti la cineva in vizita.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

O sa faceti o selectie ca ati primit, probabil, cateva oferte de colaborare si o sa alegeti pe cea mai avantajoasa ca bani si ca efort pe care o sa-l depuneti.

O sa incercati lucruri noi, poate un hobby care sa va puna creativitatea in miscare si sa aveti un moral mult mai bun.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

E momentul sa iesiti la socializare, sa va faceti noi relatii, cunostinte, sa largiti aria de influenta, sa aveti mai multa popularitate.

O sa va lasati cooptati intr-o activitate care poate aduce beneficii unor oameni aflati intr-o situatie delicata – poate sunt bolnavi.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

O sa fiti expeditivi cu treburile de orice fel ca sa va puteti ocupa si de voi, sa iesiti, pe cat posibil, la un spectacol, intr-o plimbare, sa va recreati.

Poate va faceti curaj sa le cereti sefilor niste bani in plus, un proiect nou sau aparatura cu care sa faceti performanta.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Noi provocari care sa va tina in priza si sa faceti lucruri care sa conteze la cartea voastra de vizita, ca o sa va depasiti pe voi insiva.

O sa aflati ceva care sa va ofere o pista de relansare pe scena profesionala, in cariera.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Se poate sa incepeti o activitate de grup si sa puneti mult suflet ca e ceva care va place si prin care sa va puteti face si mai cunoscuti.

O sa intalniti si voi omul potrivit si o sa invatati sa traiti frumos in formula de doi.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.