Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba viata in bine. Vine, in final, soarele si pe strada lor, dupa o perioada tensionata.

Horoscop 30 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi.

Horoscop cu Neti Sandu 30 mai 2024 – BERBEC

O reusita – la minut – poate fi ceva care se-ntampla in mod miraculos si o sa va dezvoltati frumos, poate fi o afacere.

Poate va scoliti intr-un domeniu, faceti voi cumva sa descarcati tot surplusul de energie in ceva creativ, un proiect.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu 30 mai 2024 – TAUR

Sunt oameni care se aduna in jurul vostru ca simt ca le merge bine daca stau in preajma voastra si o sa functionati ca un tot, o echipa de succes.

Vi se face o oferta de afaceri si daca nu sunteti prinsi cu alte treburi o sa va mobilizati toate resursele ca sa iasa ceva bun, de calitate.

Horoscop cu Neti Sandu 30 mai 2024 – GEMENI

Aveti planuri mari si or sa mai puna umarul si cei din jur ca sa atingeti mai rapid succesul, ca Jupiter va pastoeste pana anul viitor pe vremea asta.

Sunt cateva atentionari in sfera sanatatii si poate va faceti un consult medical ca sa fiti in forma maxima, sa capatati vizibilitate.

Horoscop cu Neti Sandu 30 mai 2024 – RAC

E cineva care tot insista sa lucrati impreuna si daca simtiti c-o sa va mearga mai bine decat la actualul serviciu o sa faceti pasul.

Articolul continuă după reclame

E o problema de suflet care v-a cam dat insomnii si poate stati de vorba intre patru ochi cu persoana care v-a dat viata peste cap.

Horoscop cu Neti Sandu 30 mai 2024 – LEU

Vin bani dintr-o colaborare, poate are cineva sa va dea inapoi o datorie si o sa aveti de cheltuiala in perioada asta ca sa mai iesiti cu ai vostri pe undeva.

Poate primiti o numire in functia care era anuntata mai demult si o sa va reorganizati programul ca sa va dedicati muncii respective.

Horoscop cu Neti Sandu 30 mai 2024 – FECIOARA

Poate le mai cereti niste inlesniri sefilor si o sa va implicati si voi in mai mult in proiectele de serviciu ca sa va castigati prestigiul si banii.

E rost de de plecat pe undeva in vacanta, macar intr-un weekend prelungit ca sa va mai si odihniti.

Horoscop cu Neti Sandu 30 mai 2024 – BALANTA

Incep sa vina banii pentru care ati muncit si o sa va faceti program de plecati in vacanta, poate gasiti niste bilete mai ieftine de cazare pe undeva prin lume.

Poate va faceti program comun cu partenerul de cuplu ca sa nu va mai reproseze ca ramane singur dupa orele de program.

Horoscop cu Neti Sandu 30 mai 2024 – SCORPION

O sa va caute cineva care-si doreste sa va combinati la o colaborare de afaceri ca sa mearga treaba si mai bine si sa va puteti lua banii.

E cineva care are nevoie de voi ca de aer si poate o sa va casatoriti in curand, mai stii.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.