Horoscop cu Neti Sandu. Succese pentru cateva zodii

Horoscop 22 februarie 2022, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii. Afala ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

O sa puteti rescrie de la A la Zet relatia de cuplu, chiar casatoriti fiind, ca sa va oferiti o portie zdravana de fericire. O sa continuati niste negocieri pentru o colaborare, si-o sa mai lasati de la voi, dar sunt si cateva aspecte la care tineti mortis, ca nu vreti sa lucrati.

TAUR

Poate-o sa aveti de facut niste drumuri ca sa rezolvati niste chestiuni de afaceri si sa fie cu succes. Sunteti pe punctul de a deznoda itele unei afaceri si sa aveti o baza financiara sigura o buna bucata de vreme, sa nu trebuiasca sa va-mprumutati.

Horoscop cu Neti Sandu. Succese pentru cateva zodii

GEMENI

Poate vi se face o surpriza si aflati unde-o sa plecati in week-end, cine va invita si unde. Or sa va fie recunoscute niste merite si sa primiti un premiu, niste bani, o nominalizare pentru un post de conducere care sa vi se potriveasca.

RAC

O sa puteti semna acte, sa va definitivati un statut, sa va recuperati bani, bunuri ca s-a-ncheiat un proces. Voi o sa duceti comunicarea la alt nivel, sa va puteti intelege atat cu partenerii de afaceri, cat si cu companionul de viata, cu membri familiei, sa fie armonie peste tot.

LEU

O sa va-ngrijiti si de voi si dac-aveti vreo problema de sanatate trebuie dat fuga la doctor sa nu se agraveze c-ar fi pacat. Sunt chestiuni legate de casa pe care trebuie sa le rezolvati si-o sa faceti niste drumuri daca prin telefon nu se poate, si o sa faceti si plati ca sunt facturi de platit.

Horoscop cu Neti Sandu. Succese pentru cateva zodii

FECIOARA

O s-aveti de achitat o rata, sau o factura, si sa atacati un proiect nou ca sa va mentina un standard financiar ridicat. Se poate sa dedicati mare parte din timpul liber unei preocupari deconectante, un hobby care sa va hraneasca emotional, spiritual, si posibil si financiar.

BALANTA

Se contureaza niste bani si o sa mai luati cate ceva pentru confortul si estetica locuintei ca simtiti nevoia de un plus de culoare. Va incita oferta unui angajator si dac-o sa gasiti suficiente motive sa va duceti la alt serviciu o s-o faceti c-aveti curaj.

SCORPION

Poate fi si pentru voi o zi banoasa si sa faceti shopping daca tot va intra bani. O stare de bine, poate pentru ca e cineva care vine in intampinarea dorintelor voastre si va fi intr-adevar o surpriza, ca il credeati pe om indiferent.

SAGETATOR

O sa faceti o-ncercare de colaborare si dac-or sa mearga bine treburile veti permanentiza munca respectiva. E posibil sa vina cineva cu ideea mutatului si poate va mutati pentru o vreme macar cu cineva, sau va lasa cheile si locuiti in casa cuiva din alt oras, poate.

Horoscop cu Neti Sandu. Succese pentru cateva zodii

CAPRICORN

Ati putea face rost de niste bani dintr-o sursa particulara si sa mai luati si lucruri care sa va faca placere nu numai din cele obligatorii. Vi se implinesc niste dorinte, va cauta cineva care va starneste imaginatia, daca n-aveti o fiinta care sa va iubeasca si o sa va sustina emotional.

VARSATOR

Daca nu va mutati la alt serviciu poate actualii sefi or sa va dea niste bani in plus la salariu – pot fi si pentru ore suplimentare. Un contract avantajos, cu multa munca, la asta v-ati putea astepta ca se vor gasi bani, finantare si o sa v-apucati, serios de treaba.

PESTI

Se-anunta cineva care a lipsit o vreme si o sa recuperati timpul lipsa – ca sa consolidati relatia. Va reusesc initiativele si o sa aveti parte de succese pe mai multe planuri, ca va ghidati dupa intuitie, cei din jur va mai ajuta si ei si lucrurile se leaga frumos.