Horoscop cu Neti Sandu. Ninge cu vesti bune si realizari pentru trei zodii

Horoscop 23 ianuarie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Se poate sa fiti pusi intr-o postura mai speciala si sa se vorbeasca – de bine – despre voi ca sunt lucruri de calitate care ies din mainile voastre.

E posibil sa primiti niste recompense, bani, cadouri, invitatii de onoare pe la sindrofii si o sa va incante.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Poate primiti o invitatie in strainatate sa plecati fie la studii, fie sa lucrati ceva si se arata beneficii, o sa va faceti drum acolo.

Se poate sa-i faceti o vizita cuiva care locuieste departe si fie va luati cateva zile de concediu, fie va duceti in weekend.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Vin de undeva niste bani si o sa va descurcati cu cheltuielile acestei perioade ca par sa fie in exces, dar daca se depaseste bugetul o sa apelati la economii.

Poate vi se confirma creditul pe care l-ati cerut unei banci si o sa va puteti lua casa, masina, sau bilete de vacanta.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

E cineva care va poarta de grija si o sa va abandonati in bratele acestei persoane care va poate scuti de niste eforturi ca sa apucati sa va odihniti.

O sa aterizeze de undeva niste bani si o sa va permiteti niste cheltuieli suplimentare de pe lista de cadouri.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

O sa reluati, probabil, niste negocieri ca sa stabiliti regulile de munca, sa fie echitabil efortul si sa va declarati multumiti si de latura financiara.

O sa mai faceti niste cumparaturi pentru casa si contul se subtiaza, dar, n-aveti cum altfel, daca vreti confort ultra-lux.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Relatia cu partenerul de cuplu promite sa fie si mai stabila si o sa va ganditi si la casatorie daca nu aveti legalizata relatia.

Poate va dati acordul pentru un nou proiect si o sa va asigurati baza financiara, ca sa dormiti linistiti.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

O persoana misterioasa va cauta si o sa incercati sa deslusiti ce se intampla ca sa va armonizati, c-aveti nevoie de aceasta persoana.

Se iveste ocazia sa va mutati altundeva, poate impreuna cu fiinta iubita, se poate si cu chirie, sau dati avansul pentru prima casa.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.