Horoscop cu Neti Sandu. Ninge cu vesti bune si bani multi

Horoscop 15 decembrie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Horoscop 15 decembrie 2022 – BERBEC

Se poate sa luati niste bani, din cei pe care i-ati revendicat, si o sa faceti monetarul sa vedeti daca v-ajung pentru cumparaturi si pentru facturi.

Or sa va ia prin surprindere cadourile si alte maruntisuri, gesturi din partea unor oameni care va iubesc, va apreciaza.

Sunt ceva probleme care tin de locuinta si n-o sa le lasati in coada de peste, ca vreti sa incepeti anul „curati”.

Horoscop 15 decembrie 2022 – TAUR

O veste buna de la cineva plecat, si care si-a anuntat sosirea sau v-asteapta acolo, asta in functie si de programul vostru, ca o sa vreti neaparat sa va intalniti.

Poate o sa faceti un drum sa luati diverse produse din provincie, sa fie totul proaspat, bio, de la producatori.

Poate dati o fuga in strainatate si ati putea petrece sarbatorile acolo, dar depinde si de partener.

Horoscop 15 decembrie 2022 – GEMENI

O sa recuperati acei bani fara de care nu va puteti descurca, si o sa va puteti linisti cu acele cumparaturi pentru care nu credeati ca v-ajung banii.

O reusita, nu numai in plan financiar, ci si afectiv, ca o sa primiti bani, si vine si omul pe care l-ati asteptat cine stie de cand.

O sa faceti, vreti, nu vreti, o selectie printre prieteni, ca v-au cam evitat in ultima vreme si e de vazut cu cine veti petrece sarbatorile.

Horoscop 15 decembrie 2022 – RAC

O sa va asociati cu niste oameni, poate va imprieteniti si plecati impreuna pe undeva, sa va ocupati timpul cu ceva care va place si care e de viitor – sa functionati in aceasta formula.

Poate apare cineva care va poate fi suport moral, c-ati atins, probabil, un prag de oboseala.

O sa beneficiati de suport moral, material, din partea unor oameni „saritori” si o sa iesiti la liman cu toate obligatiile.

Horoscop 15 decembrie 2022 – LEU

O sansa de bani, si o sa va redresati din punct de vedere al cheltuielilor, ca sunt multe de luat si n-o sa faceti rabat de la nimic, ca asa v-ati propus.

Se poate sa va dati acceptul si acum, dar si in ianuarie, ca pana atunci poate mai apar si alte oferte.

Se poate sa primiti un rest de bani, si sa vina si niste cadouri in avans, si o sa aveti si voi niste gesturi de raspuns.

Horoscop 15 decembrie 2022 – FECIOARA

Noutati, poate apare o invitatie in alt oras, poate plecati in strainatate, si o sa va vedeti cu cineva de care ar putea depinde viata voastra sentimentala.

O sa va caute cineva care vrea sa aveti o relatie serioasa, si o sa va prindeti in joc, pentru ca va place persoana, daca nu sunteti casatoriti.

De trecut in revista toate datoriile, ca sa nu ramaneti restantieri, si sa gestionati banii sa v-ajunga pentru toate cheltuielile.

Horoscop 15 decembrie 2022 – BALANTA

O sa alocati o suma importanta de bani redecorarii locuintei, c-aveti nevoie s-arate la fel de bine ca si voi, daca nu chiar mai bine, si o sa va bucurati de fiecare lucru.

E posibil sa vina cineva in vizita si sa mai ramana o zi, doua, c-aveti treburi comune si multe de povestit.

O sa va ingrijiti si de casa, si de voi, si o sa iesiti cu bine la liman, ca aveti resurse nelimitate.

Horoscop 15 decembrie 2022 – SCORPION

E o munca in colectivitate care o sa v-aduca satisfactii si o sa va asigurati ca veti atinge o performanta, c-aveti calificarea necesara.

Sunt facturi obligatorii de achitat, si o sa va descurcati cum puteti, pana la sfarsitul anului.

O promisiune de viata fericita in doi, si o sa va ganditi, serios sa va luati o casa. Sau s-o extindeti pe cea pe care o aveti.

Horoscop 15 decembrie 2022 – SAGETATOR

Sunt niste restante de care e bine sa scapati urgent, ca sa va asigurati ca incheiati anul cum se cuvine, si sa va relansati de anul viitor.

O sa recuperati niste bani si o sa aveti pentru lucrurile suplimentare care nu va mai incapeau pe lista de must have-uri.

E de presupus c-o sa faceti tot ce trebuie ca sa va luati banii pe care vi-i tot promit datornicii, ca sa incheiati socotelile.

Horoscop 15 decembrie 2022 – CAPRICORN

Vin recompense, bani in plus, un pachet cu daruri de Craciun poate, si o sa va luati ce aveti nevoie pentru perioada asta a sarbatorilor.

Sunt treburi mai complicate pe acasa, si o sa va descurcati si cu putin ajutor din partea alor vostri, sau platiti o firma specializata.

Poate acum, in al doisprezecelea ceas, o sa va bucurati de o mai mare trecere la sefi, si o sa indrazniti sa le cereti o favoare.

Horoscop 15 decembrie 2022 – VARSATOR

O sa puteti negocia un contract si sa va bucurati de o serie de avantaje la care ati tot sperat de cu vreo doi ani in urma, si sa iasa totul perfect.

Se intampla ceva care sa va scoata din zona de confort, si o sa va mobilizati sa faceti lucruri – de senzatie.

Pregatiti o iesire la rampa pentru ianuarie, si o sa adunati niste resurse care sa va „tina” spatele, sa v-ajute.

Horoscop 15 decembrie 2022 – PESTI

O reusita in planul comunicarii, o sa va puneti de acord cu partenerul de cuplu in privinta programului de Craciun, verificati lista invitatilor si a preparatelor, sa stiti ce aveti de cumparat.

E bine sa debarasati interiorul locuintei de lucrurile care va prisosesc si sa lasati loc pentru ce o sa cumparati nou-nout.

Se poate sa munciti in plus si sa primiti bani si alte beneficii, ca sa fie echitabil si incurajator.