Horoscop cu Neti Sandu. Nativii care incep o viata noua. Trei zodii sunt cu adevarat norocoase

Horoscop 12 septembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele pentru astazi.

Horoscop  – BERBEC

Poate ca se rescrie un contract pe care urmeaza sa-l semnati, ca nu respecta toate regulile si o sa mai asteptati pana la inceputul anului viitor.

Se poate sa incepeti o activitate solicitanta, poate fi un sport, sau plecati intr-o calatorie cu foarte multe schimbari de ritm.

Publicitate

Horoscop  – TAUR

Se poate sa va integrati intr-o echipa ca sa practicati fie un sport, ca sa va dezmortiti, fie o preocupare de grup ca sa serviti o cauza nobila.

Poate va duceti la o zi de nastere, sau are loc cununia civila a unor prieteni, e ceva care trebuie sarbatorit.

Horoscop – GEMENI

Poate va gasiti ceva in plus de lucru si o sa va bucurati de acel surplus financiar care sa va dea o libertate de miscare ca va stresa lipsa banilor.

O sa va faceti o rezervare pentru weekend, va puneti si masina la punct ca sa puteti sofa linistiti spre mare, munte.

Horoscop  – RAC

Va duceti la o ceremonie, poate o fi doar o sedinta si o sa puneti tara la cale ca se-ntampla ceva la care aveti si un cuvant de spus.

Poate va mutati pentru o vreme cu chirie – cat zugraviti, sau va mai luati o portie de concediu.

Horoscop  – LEU

Se poate sa primiti bani, sa faceti si niste achizitii si sa aveti o perioada de prosperitate, ca lucrurile va merg din plin.

Vine cineva care va scoate din nota obisnuita si o sa va faceti planuri de afaceri, sau de calatorie.

Horoscop  – FECIOARA

O sa bifati cateva reusite, o sa dati drumul si acelor proiecte pe care le-ati antamat ,mai demult, dar abia acum le puteti pune in practica, si o sa vina si succesul.

O destinatie de vacanta e tot ce va poate scoate din starea de monotonie, de oboseala si sa va ofere un vibe pozitiv.

Horoscop  – BALANTA

Intrevedere cu cineva care va face o oferta de job si daca aveti unele nemultumiri va puteti gandi, serios, la o mutare altundeva.

Poate scoateti din banii de la ciorap ca sa va duceti masina in service, sa va simtiti in siguranta la volan.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.