Horoscop cu Neti Sandu. Nativii care incep o viata noua. Aceste zodii sunt cu adevarat norocoase

Horoscop 7 noiembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru a doua zi din saptamana. Sa vedem ce spun astrele.

BERBEC

E bine sa fiti ceva mai grijulii cu sanatatea, sa va asigurati ca starea organismului e una buna si o sa va duceti la niste analize medicale, de verificare.

Publicitate

Or sa va intre de undeva niste bani, poate din surse colaterale, aveti colaborari, sau vin bani din urma.

TAUR

Se vine cu oferte de lucru si e posibil sa va schimbati serviciul ca sa-ncercati ceva nou, sau poate e mai bine platit.

Tindeti catre o stabilitate financiara si o sa va mai luati ceva de lucru, o colaborare ca sa va suplimentati veniturile.

GEMENI

Ati mai luat cate ceva prin casa si o sa reamenajati interiorul, ca sa creati un plus de confort fizic si vizual.

Poate vi se dau noi responsabilitati la serviciu si faceti cumva sa va achitati, onorabil, de toate obligatiile.

RAC

O sa descoperiti o indeletnicire de timp liber, un hobby ca sa va delectati cu ceva care va place si va destinde, ca sa va refaceti potentialul.

Articolul continuă după reclame

Poate va invita cineva in strainatate si o sa va gasiti un weekend in care sa va duceti, ca poate nu mai aveti concediu.

LEU

Va puteti gasi ceva de lucru in paralel cu serviciul si sa va sporiti veniturile c-aveti, poate, cheltuieli mari in perioada asta si v-ar prinde bine un supliment.

E posibil sa apara cineva si sa formati un cuplu si sa descoperiti un numitor comun, care sa fie un adevarat liant.

FECIOARA

Noutati la serviciu, la scoala, vi se cere sa dati toata masura valorii, si-or sa vina si aprecierile la sfarsitul anului, probabil.

O sa va bucurati de un ajutor substantial din partea unor oameni care va apreciaza si o sa va puteti ocupa si de alte treburi.

BALANTA

V-asezati la masa negocierilor ca sa vedeti daca va multumiti cu sumele care se vehiculeaza si cu natura proiectului – ca poate e ceva care va depaseste, sau e sub nivelul vostru.

Poate faceti o rezervare pentru weekend intr-o statiune de agrement ca sa va distrati cu familia, cu prietenii.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.