Horoscop 7 iulie 2022, cu Tamara Globa. Vestile sunt bune, dar nu pentru toti. Se deschid portile succesului doar pentru trei zodii

Horoscop 7 iulie 2022. Astrologul Tamara Globa a avertizat ca in aceasta zi , ar trebui sa ai incredere in primul rand in vocea ta interioara, dar cu siguranta nu in oamenii necunoscuti. Pentru unii nativi, astrele au pregatit fericire si succes, iar pentru altii batai de cap.

Horoscop 7 iulie 2022 pentru zodiile de FOC

BERBEC

Berbecul trebuie sa aiba rabdare – rezultatele activitatilor lor nu vor aparea instantaneu, asa ca este prea devreme pentru a te supara. Reprezentantii zodiei vor fi „incordati” in aceasta zi. Nu incercati sa va certati  cu alte persoane la locul de munca. Remarcile dure nu pot decat sa provoace conflicte.

LEU

Leii nu ar trebui sa se grabeasca in aceasta zi – totul trebuie facut cu atentie. Nu acceptati  oferte dubioase si ciudat de profitabile. Fiabilitatea si increderea ar trebui sa fie primordiale, iar factorii externi nu ar trebui sa interfereze cu concentrarea reprezentantilor semnului zodiacal.

SAGETATOR

Sagetatorii pot primi noi oportunitati in aceasta zi, datorita carora isi vor putea atinge propriile obiective mai rapid si mai usor. Pot fi oferte profitabile, proiecte noi sau o pozitie superioara – in orice caz, trebuie sa-ti asculti intuitia pentru a nu te insela. In viata personala, sunt posibile schimbari pozitive.

Horoscop 7 iulie 2022 pentru zodiile de PAMANT

TAUR

Taurul se poate astepta la probleme in domeniul profesional, de exemplu, sub forma unor dezacorduri cu partenerii sau conflicte cu colegii. Exista sansa de a obtine un nou aliat, de la care reprezentantii zodiei nici macar nu se asteptau la ajutor.

FECIOARA

Fecioarele ar trebui sa fie cat mai atente in aceasta zi pentru a nu face rau. Daca exista posibilitatea de a lua o mica pauza, atunci este mai bine sa o folositi, ocolind pericolele si riscurile. Nu este recomandat sa incepeti ceva nou, precum si sa semnati orice documente. Cand comunicati cu oamenii, remarcile ar trebui evitate – trebuie sa fiti plini de tact si corect.

CAPRICORN

Este favorabil pentru Capricorni in aceasta zi sa finalizeze munca pe care au inceput-o, sa caute raspunsuri la intrebarile de interes si, de asemenea, sa faca planuri pentru viitor (dar nu pe termen lung, deoarece situatia ii va forta oricum sa se schimbe) si sa ia decizii tactice. Aceasta perioada este grozava pentru intalniri si pentru a incepe noi relatii romantice.

Horoscop 7 iulie 2022 pentru zodiile de AER

GEMENI

Gemenii asteapta o zi buna, care va necesita activitate – finalizarea proiectelor incepute anterior, implementarea altora noi si finalizarea sarcinilor de lunga durata. Dar nu va asumati inca sarcini pe termen lung – inca nu a sosit momentul. Ar fi frumos sa petreci seara cu prietenii sau cu cineva drag intr-un cadru romantic.

BALANTA

Balanta va simti o oarecare tensiune, poate fi foarte suparata chiar si din cauza lucrurilor marunte, care le complica in mod semnificativ propria viata. Acest lucru poate duce la faptul ca reprezentantii zodiei vor rata multe oportunitati si nu se vor putea indrepta catre obiectivul lor cat de repede isi doresc. In plus, sunt posibile conflicte cu rudele mai in varsta – va trebui sa va aparati opinia.

VARSATOR

Varsatorii trebuie sa fie filozofici cu privire la esecurile lor anterioare pentru a-si creste vitalitatea si stima de sine, precum si pentru a-si consolida increderea in sine. Vesti bune de la distanta sunt posibile, iar planificarea unei calatorii sau a unui eveniment de urgenta va fi, de asemenea, favorabila. Astrele recomanda sa ascultati sfaturile rudelor mai in varsta.

Horoscop 7 iulie 2022 pentru zodiile de APA

RAC

Racii vor avea auto-realizare creativa, ceea ce va creste ratingul printre altele si chiar ii va ajuta la gasirea unei persoane care poate ajuta la finalizarea cu succes a tuturor proiectelor care incep in aceasta zi. Noile cunostinte cu sexul opus in aceasta perioada de timp pot aduce emotii pozitive, dar este putin probabil sa se termine cu ceva serios.

SCORPION

Scorpionii ar trebui sa se pregateasca pentru schimbare. Ar putea veni deja, dar, din pacate, procesul este „incetinit” de o lipsa acuta de informare si de „indicii vagi” de intuitie. Nu trebuie sa semnati niciun document in aceasta zi, precum si sa luati decizii importante sau sa finalizati orice proces. Calmul reprezentantilor zodiei va ajuta la stabilirea relatiilor cu cei dragi si rude.

PESTI

Pestii nu vor avea o zi foarte buna – pot aparea probleme financiare, dificultati bruste in afaceri, situatii conflictuale cu colegii si managementul. Invidia si rautatea nu trebuie trecute cu vederea – dusmanii se pregatesc sa loveasca reputatia reprezentantilor semnului. In plus, relatiile cu cei dragi vor fi tensionate, iar toate aceste necazuri pot aduce un mare rau sanatatii Pestilor.