Horoscop 21-27 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Reusite si castiguri banesti pentru acesti nativi.

Horoscop 21-27 noiembrie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima saptamana din noiembrie. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

O sa va achitati onorabil de toate obligatiile si o sa va creati un statut mult mai stabil. Va echilibrati si cu banii, si o sa fie altceva.

TAUR

Se contureaza o definitivare. O sa va puteti relansa in domeniul afacerilor si o sa primiti finantare, va fi lume care sa va sustina si sa va fie mai usor cu toata treaba.

Publicitate

GEMENI

Vi se fac promisiuni de colaborare si macar pe o perioada scurta de timp tot o sa va alegeti cu un job, care sa va suplimenteze veniturile, ca aveti nevoie in perioada asta.

RAC

Se observa un salt in cariera, cu sau fara examen, si o sa va descurcati, ca sa va numarati printre favoriti. Cu Jupiter, mare beneficiu in zodia voastra.

LEU

Apare un angajator, care o sa se tina de capul vostru sa va implicati si voi intr-un proiect, care sa va aduca satisfactii profesionale, dar nu fara munca multa. O sa vedeti.

FECIOARA

O reusita, un castig banesc, se intampla ceva care sa va readuca in centrul atentiei si sa va bucurati de un plus de notorietate, ca pana acum a fost doar munca.

BALANTA

Ati putea incerca un parteneriat de afaceri care sa va aduca acel supliment salarial de care aveti nevoie, ca doar sa puteti spera sa va mutati intr-o locuinta mai spatioasa.

SCORPION

Se rezolva o problema mai veche si o sa va luati avant sa-ncepeti lucruri care sa va propulseze in cariera, ca aveti niste planuri de marire.

SAGETATOR

O sa vina oferte de lucru si e de vazut ce se intampla, ce ar fi bun pentru voi, rentabil, ca sa va mai redresati din punct de vedere financiar, sa ridicati stacheta.

CAPRICORN

Solicitari din toate directiile si o sa raspundeti cu promptitudine, ca sunteti hotarati sa va achitati de toate obligatiile, ca sa iesiti invingatori.

VARSATOR

Vin o serie de beneficii de la serviciu, poate si din particular daca mai munciti ceva, si o sa va echilibrati din punct de vedere financiar

PESTI

Se anunta o perioada banoasa. Poate vi se adauga ceva la salariu, o prima, un beneficiu, sau mai vin si pe filiera partenerului de cuplu niste bani in completarea salariului.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.