Horoscop 15 iulie 2022, cu Tamara Globa. Se deschid portile norocului pentru acesti nativi.

Horoscop 15 iulie 2022. Tamara Globa ne prezinta previziunile astrale pentru ziua de vineri. Potrivit astrologului, i aceasta zi, intuitia va fi mai activa ca niciodata.

Ce prezice expertul pentru fiecare semn al zodiacului.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Astrologul ii sfatuieste pe Berbeci sa se adanceasca in ei insisi, precum si sa restabileasca armonia interioara. Fa-ti ordine in casa si fa-ti timp pentru a-ti indeplini sarcinile de lucru. Fa totul cu grija si masurat.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Ziua va fi interesanta, plina de evenimente si de succes pentru Taur. Chiar si unele neintelegeri cu familia si prietenii nu sunt capabile sa va strice starea de spirit. Mai multa comunicare, iar apoi viata ta va deveni cu adevarat interesanta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor avea o parte egala din toate in aceasta zi: atat pozitive, cat si necazuri. Fii atent la munca. Nu spune nimanui despre problemele tale, inclusiv despre familie si prieteni.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua Racului va incepe cu probleme si necazuri. Te rog fii rabdator. Dupa amiaza lucrurile se vor imbunatati, se va imbunatati si starea de spirit. Urmeaza weekendul in care vei fi plin de veselie si energie si le vei impartasi cu generozitate celorlalti.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii la mijlocul zilei vor arata furie si agresivitate. Mai mult, familia si prietenii tai vor fi „sub mania ta”. Atunci vei regreta, dar va fi prea tarziu. Asa ca pastrati-va controlul. Este mai bine sa directionati energia acumulata catre rezolvarea problemelor de munca.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Pentru Fecioare, ziua va fi pozitiva si placuta. Acesta este momentul comunicarii cu oameni buni, placere si beneficii.  Va fi deosebit de fericita cand esti increzator si optimist. In acest moment, vei rezolva chiar si cele mai vechi situatii conflictuale idn familie sau din echipa.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Astrologul ii sfatuieste pe cei din zodia Balanta sa abordeze problemele de cariera. Nu te astepta la profit, dar treburile vor fi placute. Incearca sa-ti controlezi cuvintele si emotiile. Nu te agita prea mult pentru a nu regreta mai tarziu.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Zi de bun augur pentru Scorpioni. Te descurci bine in domeniul financiar. Dupa amiaza vi se va cere ajutor. Incercati sa nu refuzati. Este important pentru tine sa dedici mai mult timp si atentie familiei si prietenilor. Nu invidia si nu te razbuna pe nimeni. Multumeste-te cu putin – si vei fi fericit.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii isi vor petrece tot timpul si energia in lupta impotriva nedreptatii. Cu siguranta, adevarul va fi de partea ta. Dedica seara comunicarii cu familia si prietenii.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sa nu ramana singuri in in aceasta zi. Te poti gandi la multa negativitate pentru tine si, prin urmare, strici starea de spirit pentru tine si cei din jurul tau. Lucreaza in echipa, comunica mai mult. Capricornii singuri pot conta si pe o cunostinta romantica promitatoare.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul va putea rezolva problemele financiare in aceasta zi. La serviciu, totul merge bine pentru tine. Cu toate acestea, nu  ascultati barfe. Incercati sa va respectati promisiunile fata de cineva. In caz contrar, lucrurile se vor schimba.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Aceasta este o zi cu vesti bune pentru Pesti. Pregateste-te pentru oferte grozave si venituri suplimentare. Viata te va surprinde in acest moment.