Horoscop 12 iulie 2022, cu Tamara Globa. Astrele se invart in jurul lor. Trei zodii au mare succes

Horoscop 12 iulie 2022. Astrologul Tamara Globa ne prezinta previziunile astreale pentru ziua de marti. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop 12 iulie 2022 pentru zodiile de FOC

BERBEC

Se pare ca astazi intreaga lume se va invarti in jurul Berbecului. Veti fi adevarati slujitori ai destinului. In aceasta zi astrele va ofera multe oportunitati. Atentie la semnele destinului.

LEU

Leii vor trebui sa suporte prabusirea propriilor planuri, intrucat reprezentantii zodiei nu au suficiente oportunitati pentru a le implementa. Si, deoarece nu este nevoie sa asteptati ajutor, situatia dificila creata va trebui rezolvata independent.  Nu va certati cu membrii familiei in aceasta zi, deoarece va fi dificil sa imbunatatiti relatiile mai tarziu.

SAGETATOR

Sagetatorii isi pot demonstra talentele ascunse, care in aceasta zi sunt capabili sa atraga atentia din toate partile si sa beneficieze. Sunt posibile noi oferte de natura profesionala si cunostinte romantice, dar nu trebuie sa iei o decizie imediat fara sa stai pe ganduri, deoarece exista riscul unei iluzii.

Horoscop 12 iulie 2022 pentru zodiile de PAMANT

TAUR

Taurul ar trebui sa se fereasca de esec, chiar daca au depus toate eforturile pentru a rezolva situatiile aparute. Este putin probabil ca reprezentantii semnului sa poata obtine sprijinul cuiva in aceasta zi si, de asemenea, pot suferi de lipsa de atentie din partea celor dragi si a membrilor familiei. Astrele recomanda sa fii atent in comunicare si mai selectiv in contacte, sa nu-ti schimbi propriile obiceiuri.

FECIOARA

Fecioarele pot avea noroc mare in domeniul profesional.  Ar trebui abandonate ofertele indoielnice, precum si intalnirile cu oameni care pot aduce negativitate.  Pot aparea niste bani neasteptati, o prima sau plata unei datorii mai vechi.

CAPRICORN

Capricornii se pot astepta la probleme si dificultati la care trebui sa faca fata toata ziua. Poate fi necesar sa revizuiti toate lucrarile efectuate mai devreme pentru a gasi erori, deficiente si a le corecta, daca este posibil. O abordare similara va necesita atat sfera profesionala, cat si cea amoroasa.

Horoscop 12 iulie 2022 pentru zodiile de AER

GEMENI

Gemenii pot castiga marele jackpot. In acelasi timp, nu va grabiti sa cheltuiti toti banii, este mai bine sa-i lasati deoparte pentru zile negre.

BALANTA

Trebuie sa castigi putere facandu-ti timp sa te odihnesti si sa te relaxezi, chiar daca colegii sau partenerii iti solicita activitatea. Favorabile vor fi intalnirile amicale, restabilirea legaturilor importante pierdute. Seara, este mai bine sa preferati plimbarea in aer curat.

VARSATOR

Varsatorii nu ar trebui sa faca promisiuni pe care nu le pot indeplini, altfel reprezentantii zodiei risca sa-si strice grav reputatia in viitor. Tot in aceasta zi va fi util sa dai dovada de intelepciune si pragmatism in toate situatiile. Noile cunostinte cu sexul opus vor aduce emotii pozitive, dar nu vor deveni promitatoare.

Horoscop 12 iulie 2022 pentru zodiile de APA

RAC

Racii se afla intr-o zi grea, asa ca ar trebui sa dea dovada de rabdare si inflexibilitate sub influenta circumstantelor. Exista riscul de a intra in necazuri in sfera profesionala, conflicte cu oamenii din jur, o lupta dura cu oameni invidiosi si concurenti. In viata lor personala, astrele va sfatuiesc sa nu fiti prea creduli, pentru a nu deveni o victima a manipularii.

SCORPION

Scorpionii se pot astepta la vesti bune dupa amiaza. Proiectele importante nu necesita prea mult efort, asa ca ti-ai putea gasi timp si pentru tine. Sunt recomandate drumetii si excursii.

PESTI

Pentru Pesti , astrele prevestesc mai multe evenimente placute si vesti pozitive de la oameni care sunt semnificativi pentru reprezentantii zodiei. Este favorabil sa planificati o vacanta viitoare, calatorii. Poti participa la evenimente, dar ar trebui sa ai grija de sistemul tau nervos, ramanand optimist in orice imprejurare si crezand in forta ta interioara.