Gigi Becali o pune la zid pe Prodanca: „Calca vreodata la mine la palat?”

Gigi Becali o contrazice pe Anamaria Prodan care sustine ca ea l-a instalat pe Reghe la FCSB.

„A negociat ea clauza ca in loc de un milion a dat 800.000 de euro!? ‘Cati bani vrei sa-ti dau ca sa mi-l dai pe Reghe?’ Asa a spus. Puteam sa iau 2-300.000 de euro, dar i-am zis ca nu mai vreau niciun ban, ca am facut atatea cu el. Avea clauza de un milion.

Reghe s-a pus el la FCSB! Ea (n.r. fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf) a fost zero in instalarea lui Reghecampf. Nimeni nu a venit sa ma influenteze. A fost la Sangov, la Chiajna si a reusit, asa l-am pus. Reghe a demonstrat, eu voiam sa il iau.

Nimeni niciodata nu m-a influentat sa pun vreun antrenor, in niciun caz pe Laurentiu Reghecampf. Nici macar Meme nu ma poate influenta sa iau un antrenor. Niciodata in viata lui n-a incercat. Cu atat mai putin Anamaria.

Anamaria stie sa se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strica. Calca vreodata la mine la palat? Radeam, glumeam. Zicea ca ma uitam la ea. Putea sa fie si Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, calugarite, dar nu orice femeie. Numai care ma impartasesc cu ea in Hristos.

O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru ca pe Reghe voiam sa il iau eu”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.