Gestul emotionant al Regelui Charles pentru Printul Harry

Intr-un gest emotionant, Regele Charles al III-lea i- a permis printului Harry sa poarte uniforma militara la priveghiul de sambata de langa sicriul Reginei.

Decizia de a permite ducelui de Sussex sa poarte uniforma lui Blues and Royals a fost luata exclusiv de tatal sau, regele Charles al III-lea, au spus surse regale.

Se intelege ca schimbarea hotararii a fost facuta fara implicarea lui Harry. Tata a doi copii, Harry fusese pregatit sa se supuna dorintelor bunicii sale si sa poarte costumul sau uniforma la alegerea ei.

Publicitate

Dezvaluirea vine dupa ce Ducele de Sussex a fost vazut purtand haine civile la toate evenimentele oficiale de dupa moartea bunicii sale, deoarece nu mai este un regal care lucreaza.

In ciuda faptului ca era un fost ofiter al armatei, regalului i s-a cerut sa poarte un costum de dimineata pentru procesiunea Reginei care a avut loc miercuri.

Intr-un spectacol de unitate, Printul Harry si Printul William au mers unul langa altul in timp ce urmareau sicriul regretatului monarh in timp ce acesta se indrepta de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Articolul continuă după reclame

Evenimentul emotionant de sambata ii va aduna pe toti cei opt nepoti ai Reginei participand la priveghi – stand in tacere in preajma bunicii lor timp de 15 minute, in semn de respect.

Printul de Wales va sta la cap, in timp ce Ducele de Sussex este asteptat la picioare. William va fi flancat de verii sai Zara Tindall si Peter Philips , copiii printesei regale; in timp ce Harry va fi alaturi de fiicele ducelui de York, printesele Beatrice si Eugenie .

Saptamana aceasta este fara indoiala grea pentru Printul Harry care si-a sarbatorit joi cea de-a 38-a aniversare . Ducele si ducesa de Sussex sunt in prezent departe de cei doi copii ai lor Archie si Lilibet , dupa ce si-au prelungit sederea in Marea Britanie pentru a participa luni la inmormantarea reginei.

In timpul slujbei de 20 de minute a Arhiepiscopului de Canterbury de miercuri, Harry cu aspect sumbru parea profund suparat in timp ce arunca o privire spre sicriul Reginei.

Intr-o demonstratie vizibila de sustinere, Meghan a putut fi vazuta tinandu-l de mana pe sotul ei cand paraseau Westminster Hall.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.