Gest emotionant facut de baiatul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian in amintirea artistului

Tanarul artist, Alin Gabriel Matei i-a adus un omagiu lui Petrica Mitu Stoian, pe care l-a considerat tatal sau adoptiv. Solistul a lansat o melodie si un videoclip in memoria regretatului artist Petrica Mitu Stoian.

Gest emotionant facut de baiatul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian in amintirea artistului

Alin Gabriel Matei a suferit foarte mult dupa ce a aflat ca Petrica Mitu Stoian a decedat. Tanarul artist a trecut cu greu peste acele momente.

Alin Gabriel Matei a lansat o piesa si un videoclip in memoria lui Petrica Mitu Stoian. Este vorba despre o piesa care are un titlu sugestiv, “E pustie padurea fara glas de turturea”. In videoclip, acesta a folosit mai multe fotografii ale regretatului artist.

Publicitate

Lansarea a avut loc de Sfantul Andrei.

Articolul continuă după reclame

“NOU❤️‍🩹In memoriam Petrica Mitu Stoian !”, a scris Alin Gabriel Matei pe pagina sa de Facebook.

Petrica Mitu Stoian si Alin Gabriel Matei se cunosteau de mai multi ani. Cei doi s-au intalnit pe vremea cand Alin era copil si participa la un concurs. Regretatul solist de muzica populara nu a avut copii, dar l-a indragit pe Alin imediat si l-a considerat baiatul sau de suflet.

“Atunci cand am aflat ca este in juriu m-am dus cu teama pentru ca era direct. -Tu canti, continua cu ceea ce ai de facut tu. Nu canti, pune mana invata carte. Ei bine, dupa ce am cantat a avut cuvinte de lauda, am schimbat numere de telefon, ne-am imprietenit m-a ajutat mult”, declara Stoian pentru Romania Tv.

Cu doar cateva zile inainte sa se stinga, Petrica Mitu Stoian si Alin participasera impreuna la o filmare.

“Nu s-a gandit nimeni ca este ultima filmare”

“Chiar spunea ca va fi ultima filmare, dar noi cand am auzit nu ne-am gandit ca asa avea sa fie. ne gandeam ca e o vorba spusa la suparare, poate de la oboseala, in niciun caz ca s-ar putea intampla o asa tragedie. Nu s-a gandit nimeni ca este ultima data”, a mai spus tanarul artist.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.