Gabi Badalau s-a despartit de Bianca Dragusanu. Anuntul a fost facut chiar de afacerist

Gabi Badalau, iubitul Biancai Dragusanu, a anuntat ca el si blondina s-au despartit. Afaceristul a decis sa puna capat relatiei sale cu Bianca Dragusanu si a postat un mesaj pe Insta Stories.

Gabi Badalau si Bianca Dragusanu s-au despartit

“Dupa o lunga perioada de timp in care am fost implicat intr-o relatie…in urma nepotrivirii de caracter, am decis sa ramanem amici, sa ramanem cu lucrurile frumoase si sa ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor…separati”, este mesajul postat de Gabi Badalau.

De cealalta parte, Bianca Dragusanu nu a postat si nu a facut niciun anunt in acest sens. Tanara blondina a postat aseara mai multe video-uri din masina in timp ce conducea, aparand extrem de zambitoare.

Chiar daca nu se stie exact motivul despartirii, faptul ca ei s-au despartit pare ca vine ca o lovitura grea pentru Gabi Badalau, in special si din cauza problemelor pe care le are in comunicarea cu fost lui sotie si mama copiilor sai. Acum nu mai are sprijinul si iubirea Biancai Dragusanu. Afaceristul are doi baieti cu fosta lui sotie, Claudia Patrascanu.

„Este o comunicare foarte defectoasa. E o fire foarte conflictuala, nu inteleg. Sunt uimit de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocatilor. E a patra echipa de avocati pe care o schimba, au fost 12 avocati la numar pana acum. Nu inteleg rautatea asta pe care o are asupra mea, de a ma decade din drepturi…”, a marturisit barbatul la Antena Stars.

Bianca Dragusanu, prima declaratie dupa despartirea de Gabi Badalau

Bianca Dragusanu a spus ca: “Si-a dat seama cam tarziu ca nu mai suntem intr-o relatie de mult timp. Asa fac copiii mari cand se supara”. De asemenea, Bianca se pare ca l-a confruntat pe Gabi Badalau despre care aflase ca o inselase cu un weekend in urma.

Gabi Badalau a negat zvonurile conform carora Bianca Dragusanu ar fi insarcinata

Gabi Badalau a negat zvonurile despre o posibila sarcina. El a afirmat ca Bianca nu este insarcinata si ca nici nu are ce sa comenteze mai mult pe marginea acestui subiect.