Florin Piersic, declaratii tulburatoare despre fiul sau, Florin Piersic Jr: „Acum e tarziu…”

Cu putin timp inainte de sarbatori, Florin Piersic a rup brusc tacerea si a vorbit despre relatia sa cu Florin Piersic Jr. Aceste afirmatii vin la scurt timp dupa ce fiul sau a afirmat ca cei doi nu pot comunica.

Actorul Florin Piersic este cunoscut pentru talentul sau uimitor de a povesti si pentru sarmul sau. Intr-un podcast recent al lui Mihai Morar, numit „Fain & Simplu”, artistul a discutat diverse subiecte delicate, printre care si relatia sa cu fiul sau, Florin Piersic Jr. Dupa ce fiul sau a afirmat ca ei doi au probleme in comunicare si s-a obisnuit cu aceasta situatie, Florin Piersic a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre persoana care ii urmeaza pasii.

„Nu e nicio suferinta, cum sa nu am relatie cu el. Dar cum sa nu am eu cu el? Pentru mine, el e un actor extraordinar de talentat, de bun si stie mult”, a spus Florin Piersic, in podcastul lui Mihai Morar.

Publicitate

„Am fost tatal lui intotdeauna, eu simteam nevoia sa fiu aproape de ei chiar daca eram despartit de Tatiana. Aveam pentru ea un sentiment cu totul si cu totul special. Iar el era baiatul meu si asa a ramas si asa va ramane toata viata mea, Florin Piersic jr”, a mai spus marele actor.

Regretul lui Florin Piersic in relatia cu fiul

Florin Piersic are un mare regret, nu a apucat sa joace intr-o piesa de teatru alaturi de fiul lui.

„Adevarul este ca mi-ar fi placut sa joc impreuna cu el, dar piesa pe care mi-a dat-o el, nu-mi place sa mai dezvolt subiectul asta, Fratii se chema, mie nu mi-a placut piesa.

Nu m-am vazut jucand in aceasta piesa. Eu simt imediat ce mai merge, ce as putea sa fac mai mult decat spune textul si atunci am spus nu. Acum, tarziu de tot, regret ca n-am jucat cu el la Bulandra aceasta piesa unde mi-a propus el sa o joc.

Pana la urma a jucat-o, dar a jucat-o putin, la Timisoara. Acum e tarziu, bine, in profesia asta nu e tarziu. Mi-ar fi placut sa joc cu el, impreuna”, a marturisit marele actor.

Ce rol a avut Florin Piersic in cariera fiului sau

Florin Piersic sustine ca fiul sau este un actor foarte talentat. Intrebat daca a avut vreodata un cuvant de spus in cariera „juniorului”, marele actor a avut un raspuns foarte interesant.

„Da, am simtit, dar niciodata nu m-am dat cu parerea, decat cu laude, ca m-am dus la spectacolele lui si mi-a fost foarte bine”, a spus Florin Piersic.

„La declaratia lui ca eu nu m-am intalnit cu tata niciodata pe scena, cu toate ca el a fost in niste recitaluri de-ale mele in care l-am luat partener cu mine, dar asta a fost asa, ceva trecator, dar mi-a facut placere”, a mai spus Florin Piersic.

Ce a declarat Florin Piersic Jr. despre relatia cu tatal sau

„Faptul ca noi doi nu putem comunica e un lucru cu care eu m-am obisnuit”, a spus Florin Piersic Jr, la Kanal D, despre relatia cu tatal lui.

„El a venit si a facut cumva bascalie si cred ca acela a fost un moment de ruptura pentru ca m-a durut. Ciudat e ca el nu si-a dat seama ca il loveste pe propriul lui fiu”, a mai spus, in emisiunea lui Denise Rifai, actorul.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.