Explozie puternica in Constanta. Zeci de persoane au fost evacuate

O explozie puternica a avut loc intr-un bloc de garsoniere din Constanta. 90 de persoane au fost evacuate. Doua persoane au fost ranite si au ajuns la spital. Mai multe garsoniere dar si masini parcate langa bloc au fost avariate.

„In jurul orei 3:14 minute, prin apel unic de urgenta 112 am fost informati despre faptul ca in Constanta, pe aleea Egretei, la un bloc de locuinte P+3, a avut loc o explozie urmata de incendiu. Din primele momente au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 2 autoscari, 1 descarcerare, 3 SMURD tip B, 1 autospeciala transport victime multime si 3 ambulante de la serviciul judetean de ambulanta.

In urma incendiului au ars aproximativ 25 mp dintr-o garsoniera situata la etajul 2, iar din cauza exploziei au fost afectate alte 25 de locuinte. Au fost evacuate un numar de 20 de de persoane de catre echipajele de interventie, iar 71 de persoane s-au autoevacuat.

In urma incendiului au fost transportate la spitalul judetean Constanta de catre 1 SMURD si 1 SAJ, 2 victime care prezentau arsuri.

La fata locului a fost si un reprezentant din cadrul primariei Constanta in vederea identificarii de persoane care ar avea nevoie de relocare. Incendiul a fost lichidat in mai putin de o ora, iar misiunea de evaluare a pagubelor s-a finalizat in jurul orei 08.00″, au anuntat reprezentantii de la ISU Dobrogea.