EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ziua de Boboteaza.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ziua de Boboteaza. Joi, 6 ianuarie 2022, este necesar sa punem lucrurile in ordine in ganduri si fapte. Va fi o zi cu vesti bune si un rezultat cu succes al unor situatii dificile de lunga durata, spune celebrul astrolog Pavel Globa.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sa nu iroseasca banii pe ceea ce nu este important si necesar. Ganditi-va la economii si economisiti bani pentru ceva care conteaza cu adevarat.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul poate si ar trebui sa faca sport. Prin activitatea fizica iti vei putea imbunatati starea de spirit si calitatea somnului. Petreceti seara intr-o companie placuta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii in aceasta zi, intamplator, vor fi in centrul atentiei. Dupa-amiaza te va dezamagi. Potentiale probleme de sanatate. Pentru a va recupera, dedicati macar putin timp exercitiilor fizice.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru Raci, ziua va fi destul de activa. Intalnirile cu prietenii sunt destul de posibile. Fii atent la fiecare dintre ele.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii trebuie sa puna lucrurile in ordine in treburile si documentele lor. In plus, aceasta este o zi de bun augur pentru a rezolva problemele interne.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarelor le este garantata o buna dispozitie in aceasta zi. Acest lucru va fi declansat de cadourile la care visezi de mult.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balantele sa inceapa ceva nou si sa incerce singuri intr-un rol nou. Puteti merge intr-un loc interesant sau puteti planifica o excursie intr-un oras sau chiar intr-o tara in care nu ati mai fost pana acum.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii nu pot cheltui bani in stanga si in dreapta in aceasta zi. Incercati sa economisiti bani si sa nu imprumutati bani in ziua de Boboteaza.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Vestile bune se grabesc catre Sagetator, vor fi baza starii tale minunate pentru intregul weekend. Seara, oaspetii vor veni la dvs. – fiti gata sa-i intampinati cordial.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii in acest moment vor intampina dificultati in comunicarea cu familia si prietenii. Nu pune toate acestea la inima – foarte curand situatia se va imbunatati.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul in aceasta zi este capabil sa rezolve orice problema de natura personala. Iti sunt necesare intelepciune, prudenta, responsabilitate si consideratie.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii sa petreaca aceasta zi sau macar o seara cu familia si prietenii. Este, de asemenea, un moment bun pentru plimbare cu prietenii si intalniri romantice. Amintiti-va, aceasta este cu o seara inainte de Sf. Ioan.