Categories: Astrologie

EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ultima sambata din ianuarie 2022. Atentie Berbeci, Raci, Balante si Scorpioni

Potrivit celebrului astrolog Pavel Globa, sambata, 29 ianuarie 2022, este o zi potrivita pentru a face afaceri si incepe proiecte serioase, si nu pentru relaxare. In ciuda faptului ca aceasta este o zi libera, uita de odihna, placeri si aventuri pentru moment. In cele din urma, acordati atentie sanatatii dvs.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Relatiile Berbecului cu familia si prietenii pot deveni mult mai complicate din cauza sinceritatii tale excesive. Alege-ti cu grija cuvintele si nu emite prea multe pretentii, fii mai delicat.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul va trebui sa demonstreze sinceritatea sentimentelor pentru o persoana draga. Rostiti mai multe cuvinte calde si faceti fapte nobile.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Starea de spirit a Gemenilor in aceasta zi nu va fi prea buna. Calmeaza-te si nu pune paie pe foc.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru Raci, aceasta va fi o zi de critici si prelegeri. Incearca sa te abtii de la comentarii inutile, maine e o alta zi.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii ar trebui sa-si stabileasca anumite restrictii in domeniul alimentatiei. In aceasta zi iesi la aer curat si pune-ti in ordine gandurile.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele ar trebui sa fie mai relaxate cu privire la orice. Orice ti se intampla in aceasta zi va deveni in curand un lucru din trecut. Intr-o saptamana vei zambi, amintindu-ti aceste probleme. Stai mai mult cu persoana iubita.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

In aceasta zi, Balanta ar trebui sa gaseasca oameni cu ganduri similare si sa actioneze in cooperare. Nu va lansati in acuzatii nefondate si evitati sa infloriti lucrurile, chiar daca nu va convin unele adevaruri.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii ar trebui sa evite oamenii excesiv de activi. Sub influenta lor, poti deveni un participant la o afacere care nu-ti va aduce decat probleme.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul in aceasta zi nu ar trebui sa mearga la cumparaturi. Exista riscul de plange dupa banii cheltuiti.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor trebui sa se apere de cei rai. In plus, vei vorbi pentru a-ti proteja familia si prietenii.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul trebuie sa-si asculte propria intuitie. Pentru tine, „al saselea simt” va functiona si te va ajuta sa scapi de cateva probleme mai vechi.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii vor primi dintr-o data un indiciu care ii va ajuta la rezolvarea unor probleme. Ziua este buna pentru a va analiza propriile planuri si perspective.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

5 minute ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

35 de minute ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

3 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

14 ore ago

Sfatul Runelor pentru Sambata, 18 MAI 2024. Patru zodii au noroc si protectie divina, trei zodi trec prin momente grele

Sfatul Runelor pentru ziua de sambata. Fiecare zi aduce cu sine oportunitati si provocari, iar…

22 de ore ago

Alerta METEO! Ciclonul care a devastat Italia ajunge si in Romania.

Fenomene meteo extreme in Europa in luna mai Luna mai se dovedeste a fi una…

22 de ore ago