Categories: Astrologie

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Angela Pearl. Luna Noua schimba multe destine

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Prima saptamana a lunii februarie 2022 va fi favorabila pentru rezolvarea problemelor de afaceri, financiare si personale, asigura celebra astrologa Angela Pearl.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii ar trebui sa fie mai deschisi si sinceri in relatia cu sufletul pereche. Saptamana va fi linistita pentru voi, dar in weekend vor fi multe evenimente, placute si interesante. Organizati intalniri amicale si evenimente aglomerate, comunicati mai mult si cautati oameni cu ganduri similare. Arata-ti toate calitatile cele mai bune. O pozitie de viata pasiva este contraindicata.

Publicitate

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul nu ar trebui sa renunte  sub influenta circumstantelor negative. Angajati-va in practici spirituale si reganditi-va obiectivele si prioritatile. Reprezentantii singuratici ai zodiei au toate sansele sa-si cunoasca dragostea. Acesta este un moment bun pentru decizii importante. Este important sa fii activ si proactiv. O reputatie impecabila va va ajuta sa obtineti succes. Nu grabiti lucrurile si nu va lasati distras de sarcini secundare.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii ar trebui sa vorbeasca mai putin si sa faca mai mult. Un moment bun pentru excursii care vor aduce cunostinte interesante si promitatoare. Armonia si pacea domnesc in dragoste si viata de familie. Un moment ideal pentru a stabili obiective indraznete si a incepe calea pentru a le atinge. Comunica mai mult si gaseste parteneri si oameni cu ganduri similare. Retine-te si nu te supara de nimeni. Nu pierde timpul cu emotiile negative.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Va fi o saptamana grea pentru Raci. Minimizati contactele si comunicarea cu persoane necunoscute. Nu visa degeaba, stabileste-ti obiective realiste. Un moment bun pentru a scapa de obiceiurile negative, precum si pentru conversatii confidentiale cu sufletul pereche. Nu fi egoist si nu-ti asuma riscuri.

Leu (23 iulie – 22 august)

In viata Leului in aceasta perioada, vor exista schimbari pozitive. Cu toate acestea, ar trebui sa depuneti toate eforturile posibile, precum si sa cautati ajutor de la rude si prieteni. Un moment bun pentru a armoniza relatiile personale. Fii flexibil si ai rabdare. Fiti atenti la propria sanatate si evitati hipotermia.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele ar trebui sa isi analizeze greselile si sa corecteze ce mai pot corecta. Nu cedati in fata emotiilor si provocarilor. Daca nu ai incredere in abilitatile tale, nu face promisiuni mari. Angajati-va in rezolvarea problemelor materiale si fiti activi. Actioneaza obiectiv, nu emotional. Actiunile impulsive vor cauza probleme si conflicte.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta este intr-o dispozitie buna pentru toata saptamana. Veti putea rezolva toate problemele care v-au dat batai de cap. Reprezentantii singuri au toate sansele sa-si intalneasca sufletul pereche. Este momentul ofertelor profitabile si al sanselor unice, al competitiei de succes si al entuziasmului sanatos. Talentele si abilitatile tale nu vor trece neobservate. Refuzati sa clarificati relatiile cu familia si prietenii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii ar trebui sa acorde maxima atentie propriei sanatati. Ar trebui sa te testezi. Nu va asumati proiecte importante la locul de munca. Efectuati numai sarcini de rutina. Aduceti munca pe care ati inceput-o la concluzia ei logica, iar dupa aceea se vor deschide noi perspective in fata dvs. Acum lenea si evitarea indatoririlor casnice sunt contraindicate pentru tine.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii vor avea relatii tensionate cu familia si prietenii. Incearca uneori sa taci si sa cedezi. In domeniul profesional, gasiti un nou loc de munca part-time si, de asemenea, angajati-va in auto-educare. Nu amanati intalnirile importante pentru mai tarziu, renuntati la achizitii mari si la cheltuieli neplacute.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornule, nu este inca momentul sa planifici viitorul. Ai grija de prezent, este foarte interesant pentru tine. Inarmati-va cu optimism si aratati individualitate si creativitate. Angajati-va in transformarea externa – asa veti atrage atentia sexului opus. Nu urmariti banii, ganditi-va la propria sanatate. Totul cu moderatie. Mananca bine si dormi suficient.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii pot tine o dieta. Luni, fii pregatit sa cunosti o persoana care iti va schimba total viata. Este un moment minunat pentru a incepe, dar ar trebui sa scapi de indoiala de sine si de propriile abilitati. Renunta la autocritica excesiva si disconfortul psihologic.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pentru Pesti, aceasta nu este perioada cea mai reusita in domeniul profesional. Nu spune secretele tale colegilor. Acordati atentie propriei familii si relatiilor personale. Pentru afaceri, nu uita de tine si de restul. Un moment bun pentru a va intalni cu prietenii si a va extinde cercul social. Renunta la ambitii si evalueaza-ti capabilitatile in mod obiectiv.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 17 mai 2024. Trei zodii trec prin schimbari incredibile la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. O zi frumoasa. Astrologul Pavel Globa vede posibilitatea unor schimbari majore…

17 ore ago

El este preotul din Arges ucis de un tanar de 18 ani fara permis. Doi copii au ramas orfani de tata

Preotul Ilie Geangavelea, in varsta de 44 de ani, din judetul Arges, a fost ucis…

21 de ore ago

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Preotul Ilie s-a stins fulgerator la doar 44 de ani.

Preotul Ilie Geangavelea din Costesti, Arges, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg de-al…

21 de ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii sunt pe cai mari. Scapa de greutati si isi schimba destinul.

Horoscop 16 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 16 mai 2024. Astrele ne dau lectii. Vin schimbari importante in viata nativilor

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa spune ca Sagetatorii ar trebui sa dedice ziua…

2 zile ago

Horoscop cu Neti Sandu. Astrele aduc liniste si implinire pe toate planurile pentru mai multe zodii. Vin bani neasteptati

Horoscop 15 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago