EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata 19 februarie 2022. Atentie Berbeci, Tauri, Fecioare si Sagetatori

Sfatul zilei de sambata, 19 februarie 2022. Potrivit celebrului astrolog Pavel Globa, acesta este un moment minunat pentru a incepe o noua afacere sau proiect. In acelasi timp, nu lasa sarcinile de lucru incepute la jumatate. Succesul va fi atins de toti cei care vor depune toate eforturile posibile si vor munci.

Sfatul ilei pentru fiecare nativ:

Publicitate

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul trebuie sa treaca peste vechile lui resentimente si sa renunte la razbunare. Altfel, te vei distruge din interior. Daca reusesti sa arunci toate acestea din viata ta si sa uiti, atunci ceva nou si cu adevarat frumos va veni la tine.

Publicitate

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul trebuie sa ramana calm chiar si in cea mai dificila situatie. Daca ceva nu merge conform planului, actioneaza in functie de circumstante, planifica weekendul cat mai confortabil pentru tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii, in ciuda zilei libere, ar trebui sa munceasca. Saptamana aceasta a fost grea pentru tine, dar va mai trebui sa-ti dai un impuls final.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii trebuie sa fie atenti cu lucrurile personale. Exista riscul sa pierzi ceva din cauza propriei neatentii.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii pot incepe afaceri si proiecte noi. Este, de asemenea, o zi favorabila pentru calatorii, intalniri si mutarea la un nou loc de munca. Vei avea succes in toate.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele ar trebui sa aleaga cu atentie persoanele cu care comunica. Este foarte posibil ca in viata ta sa apara oameni rai care sa-ti zambeasca in fata si sa te loveasca pe la spate.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta trebuie sa termine ceea ce a inceput. Totusi, daca ceva nu iese la timp, nu ezitati sa-l amanati pana luni. Nu se va intampla nimic rau in cateva zile.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii se asteapta la momente emotionale. Din cauza starii de spirit schimbatoare, riscati o evaluare partinitoare a propriilor actiuni. Calmeaza-te si fa-ti timp pentru tine, iar apoi starea de spirit se va imbunatati semnificativ.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul ar trebui sa se pregateasca pentru probleme financiare si pierderi. Dupa-amiaza, organizeaza o intalnire cu prietenii si destinde-te.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor avea dificultati in domeniul profesional. Nu fi lenes si dedica mai mult timp sarcinilor care conteaza cel mai mult pentru tine.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul in aceasta zi nu ar trebui sa spuna secretele lor cele mai intime nimanui. Pastreaza ceea ce este important si valoros doar pentru tine. La urma urmei, in apropierea ta sunt multi oameni rai si invidiosi.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

In aceasta zi,  Pestii ar trebui sa comunice cat mai mult posibil. Petreceti suficient timp cu familia si prietenii si invitati-va prietenii dupa cina. Acest lucru va va inveseli foarte mult si va va inspira pentru saptamana viitoare.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.