EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 1 martie 2022.

Sfatul zilei de marti! Celebrul astrolog Pavel Globa a dezvaluit ce le asteapta pe toate semnele zodiacului pe 1 martie 2022.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul trebuie sa se pregateasca de lupta. Aceasta zi va va cere sa fiti hotarati si proactivi. Acestea vor juca un rol decisiv pentru tine.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

1 martie este o zi de schimbari pentru reprezentantii zodiei Taur. Fii atent la cuvintele altora si la indemnurile universului. Veti avea nevoie de toate aceste informatii foarte curand.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii pot paria pe un lucru gresit, pot lua decizii gresite. Fa-ti timp si gandeste-te cu atentie. Nu grabiti evenimentele – totul va veni la timp.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii trebuie sa-si ajute rudele si prietenii in aceasta zi. Este foarte posibil ca in aceasta zi sa salvezi pe cineva de la o greseala si sa fie recunoscator.

Leu (23 iulie – 22 august)

Astrologul ii sfatuieste pe Lei sa acorde atentie ofertelor atractive neasteptate. Nu te grabi sa raspunzi, analizeaza totul cu atentie. Ar trebui sa asteptati un mediu calm si confortabil.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Prima zi de primavara va fi momentul in care Fecioarele pot decide asupra unui lucru important. Acest lucru va aduce numai consecinte bune si promitatoare pentru tine.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta in aceasta zi va avea nevoie de ajutorul cuiva. Cereti sfatul profesionistilor. In caz contrar, oamenii obisnuiti nu te vor ajuta deloc, ci doar te vor duce intr-o fundatura.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii pe 1 martie vor putea face ceva dincolo de capacitatile lor.  Trebuie sa crezi in tine si sa fii mai activ.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul va trebui sa se stranga mai mult ca niciodata. Numai asa vei putea obtine rezultate si chiar sa-ti realizezi vechiul vis.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru Capricorni, aceasta zi va fi plina de evenimente. Veti fi vizitati de idei originale si vor exista toate oportunitatile de a le implementa. Nu sta in prima zi de primavara acasa cu mainile incrucisate, actioneaza.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru Varsator, 1 martie va fi cea mai discreta si linistita zi. Daca sunteti activ, riscati sa primiti sarcini suplimentare si critici.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii trebuie sa lucreze mult si eficient in aceasta zi. Acest lucru este valabil si pentru intreaga saptamana. Cu toate acestea, 1 martie va fi ziua startului si a perspectivelor.