E prapad in Romania. Imagini apocaliptice din a doua zi de Craciun

Este prapad in Romania.  Vremea a facut ravagii in a doua zi de Craciun. Au aparut imagini dramatice din Alba, unde cinci localitati, cu sute de familii, sunt izolate din cauza viiturilor.

„Ne este frica, abia ne-am revenit de la dezastrul din iulie”, au spus plini de spaima localnicii.

Publicitate

Mai multe poduri au fost rupte, drumurile au fost complet acoperite cu ape.

Zeci de familii au ramas izolate dupa ce podul peste Sohodol s-a faramat sub presiunea puhoaielor. A plouat in continuu de mai bine de 24 de ore, iar oamenii se tem ca gospodariile lor vor fi inghitite de ape, scrie Antena 3.

Articolul continuă după reclame

„Dupa dezastrul din luna iulie sper sa nu mai avem ghinionul sa mai prindem o viitura ca suntem la pamant”, a declarat un localnic.

„Ne este frica. In iulie am ramas fara nimic. Abia ne-am revenit, cat de cat sa traim. Nici nu stim cand vine viitura acuma”, a mai spus si o localnica.

„Avem patru tuburi bagate ca am facut provizoriu. Daca nu a rupt la tuburi a rupt inaintea lor. Acum asteptam sa se retraga sa aducem inca doua tuburi si sa refacem drumul ca totul este blocat”, a declarat un reprezentant al autoritatilor.

Apele umflate ameninta si un pod peste Aries, iar autoritatile sunt in alerta in zona.

Un pod a fost distrus si in Abrud la 15 km de Sohodol, acolo unde un intreg cartier a fost izolat. Localnicii vor folosi podul de acces provizoriu pana cand celalalt va putea fi reparat.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.