Dr. Adina Alberts, mesaj cutremurator dupa ce doi varstnici s-au aruncat impreuna de la etajul 7: „Suntem o societate adanc bolnava”

Doi varstnici de 89 de ani, sot si sotie, s-au aruncat de la etajul 7 al blocului in care locuiau, in Bucuresti.

Potrivit informatiilor, cei doi au sarit de la fereastra ghenei de gunoi aflata pe palier. Din afirmatiile unui prieten de familie a rezultat faptul ca cei doi sufereau de mai multe afectiuni medicale.

Politia a confirmat incidentul:

„In data de 23 septembrie a.c., in jurul orei 12:10, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 6 Politie a fost sesizata, prin apel 112, despre faptul ca un barbat si o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat in Sectorul 2.

Publicitate

La fata locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum si politisti din cadrul sectiei.

In pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor doua persoane, ambele in varsta de 89 de ani.

In vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul, cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.

Trupurile neinsufletite vor fi transportate la INML in vederea efectuarii necropsiei.”

Medicul Adina Alberts a postat un mesaj cutremurator:

„Azi, doi varstnici de peste 75 de ani, sot si sotie, s-au luat de mana si s-au aruncat impreuna de la etajul 7 al unui bloc din Bucuresti. Evident, au decedat pe loc. Evident ca asta au si dorit. Maniera pe care au ales-o pentru a-si pune capat zilelor este elocventa. Este ca un manifest care s-a dorit rasunator.

M-a zguduit profund aceasta stire. Doamne, ce suferinta. Ce strigat de disperare… Ce furie inversunata pe viata, pe societate… Si ce curaj nebun…Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
In urma a ramas un fiu rapus de durere si cu zeci de intrebari fara raspuns, caruia ii transmit CONDOLENTE si multa putere pentru a-si gasi linistea!

Suntem o societate adanc bolnava! Seniorii nostri au ajuns la capatul puterilor. Desconsiderarea, lipsa de respect fata de varsta si munca lor de-o viata, lupta cu bolile, cu sistemul greoi, lipsa mijloacelor de subzistenta, a implicarii sociale, sentimentul puternic de abandon si de balast social ii aduc pe parintii si bunicii nostri in pragul sinuciderii”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.