Doua romance au dat lovitura in Italia. Soacra si nora se trezesc in fiecare dimineata la ora 4

Loredana si Beatrice, nora si soacra de origine romana, se trezesc in fiecare dimineata la 4 pentru a-si pregati delicatesele: „Aici, covrigi se mananca la fel ca focaccia”

„Brezel da Sara” a fost deschis in Cuneo. Magazinul este condus de Loredana si Beatrice Agignoaei , nora si soacra de origine romana si se afla situat pe Corso Nizza 55 din Cuneo. Sara este fetita de 3 ani a Loredanei. Numele afacerii i-a fost dedicat.

Painea crocanta savuroasa cu o forma tipica de inel cu capete innodate este tipica si Germaniei. Multi i-au vazut la tarabele Oktoberfest, servite impreuna cu bere si carnati. Dar nu toata lumea stie ca sunt foarte populari si in Romania: „Acolo se mananca la fel ca la focaccia de aici. Aici aveti brutariile si noi brezelerie” , explica Loredana si Beatrice.

Publicitate

Ingredientele sunt putine si simple, asa cum se intampla adesea pentru cele mai bune retete: faina, sare, zahar, ulei, apa si drojdie. Totusi, reteta este un secret de familie si vine direct din Romania unde Beatrice conducea deja o brezelerie. Ea este in Italia de 4 ani, in timp ce nora ei a sosit douasprezece luni mai tarziu: „Aici in Cuneo traiesti foarte bine”.

Pe blat gasesti varianta clasica cu fulgi de sare, sau cu seminte de floarea soarelui, susan, mac si chiar cu nutella. Exista si covrigei inel si „salatone” de carnati. Nu lipsesc painea, focaccia, pizza si deserturile: „Astazi avem biscuiti cu ciocolata, dar pregatim si strudel cu mere excelent. Depinde de ingredientele zilei”.

Loredana, 31 de ani, si soacra ei Beatrice, 52, se trezesc in fiecare dimineata la 4 pentru a-si pregati preparatele si a le servi numerosilor clienti: „Vin multi romani, dar si italieni, albanezi. Pe scurt, de orice nationalitate!”, scrie publicatia Targatocn.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.