Doliu in medicina romaneasca. Un cunoscut medic a fost rapus de o boala necrutatoare

Comunitatea medicala din Arges este intristata de o mare pierdere. Doctorul Gheorghe Fratoaica, de la Spitalul Judetean Arges, s-a stins din viata la varsta de 67 de ani, in urma unei maladii nemiloase.

Doctorul Gheorghe Fratoaica a aflat in timpul pandemiei ca sufera de o forma agresiva de cancer. Din pacate, nu a reusit sa invinga aceasta boala si a trecut in nefiinta in seara de sambata.

A incetat din viata doctorul Gheorghe Fratoaica.

Publicitate

Vestea decesului sau a adus tristete in randul comunitatii medicale argesene, care a transmis mesaje pline de emotie despre un medic iubit si respectat, dedicat intreaga viata salvarii de vieti.

“S-a stins o viata dedicata salvarii oamenilor! Aducem un cuvios omagiu Omului si Profesionistului desavarsit, Dr. Gheorghe Fratoaica, care, in respectul vietii si al Juramantului lui Hipocrat si-a daruit harul si pasiunea pentru medicina, salvarii semenilor si promovarii sanatatii.

Cu vocatia si dorinta dezvoltarii profesionale, Dr. Gheorghe Fratoaica a fost un partener constant al Ordinului Asistentilor Medicali Arges in activitatea de educatie medicala continua, impartasind asistentilor medicali argeseni, in timpul unei indelungate perioade de colaborare, vasta cunoastere si prodigioasa experienta acumulate in domeniul medicinei de urgenta.

Cu profund regret, ne luam bun ramas de la un medic de exceptie, pe care l-am cunoscut si l-am apreciat, dar care va ramane prezent in amintirile noastre!

Drum lin catre ceruri, intru vesnica odihna si veghea lui Dumnezeu! Suntem alaturi de familia indurerata, greu incercata de imensa pierdere suferita si exprimam sincere condoleante!”, este mesajul transmis de Consiliul Judetean al Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania Filiala Arges.

Trupul neinsufletit a fost depus la Capela Militara a Cimitirului „Sf. Gheorghe” din Pitesti, duminica, 4 iunie. Slujba de inmormantare va avea loc marti, 6 iunie, ora 12, la biserica „Sfintii Mihail si Gavriil” din incinta Unitatii Militare 01261 Pitesti (Scoala de tancuri).

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.