Doliu in lumea medicala din Romania! A incetat din viata doctorul cu maini de aur. Avea doar 57 de ani. Mama sa nu a rezistat durerii

Doliu in lumea medicala din Romania. Unul dintre cei mai remarcabili doctori din Romania si Europa si-a incheiat socotelile cu viata la varsta de doar 57 de ani, lasand in urma o uriasa durere in comunitatea medicala. Familia, colegii si pacientii indura pierderea sa cu durere.

Mama sa nu a rezistat durerii si a decedat in ziua inmormantarii fiului ei.

Mama medicului, Stefania Cioflan, doctor pediatru la randul ei, nu a rezistat durerii pierderii fiului si a decedat chiar in ziua inmormanarii lui. Informatia a fost furnizata de jurnalista MApN, Iuliana Nita.

„Cum sa intelegi ca mama lui, dna Dr pediatru Stefania Cioflan, a murit in ziua in care ii era inmormantat baiatul???!!! Nu a putut duce durerea, era de o blandete iesita din comun, „a spus de la primul infarct sa i se ia inima din piept pentru baiatul ei, oricum ea va muri, daca el moare” MAMA”, a scris jurnalista pe Facebook.

Publicitate

„Azi l-am inmormantat pe Horia…vineri o vom duce pe ultimul drum pe mama lui….vor fi toti trei intr-un loc….fiul intre mama si tata..poate Dumnezeu vrea sa faca spital in Cer, poate El chiar are nevoie de ei”, a adaugat jurnalista.

Comunitatea medicala din Romania este acum mai saraca

Lumea medicala a ramas fara unul dintre cei mai eminenti si priceputi medici ai tarii. Este vorba despre un specialist in obstetrica-ginecologie recunoscut.

Dr. Horia Cioflan a parasit aceasta lume la varsta de 57 de ani, aducand tristete in lumea medicala la inceputul acestui an. A activat cu dedicare intr-un important spital din Bucuresti, acordand ingrijire si tratament pentru sute de pacienti.

Acest medic cu renume, cunoscut si sub apelativul de „medicul cu maini de aur”, s-a stins din viata la o varsta relativ frageda. Intre colegi si pacienti, el era recunoscut pentru abilitatile sale exceptionale in domeniu.

De-a lungul carierei sale, Dr. Horia Cioflan a cautat sa-si dezvolte cunostintele si sa se pregateasca intens, devenind un specialist de top in domeniul sau. A dobandit competente in chirurgie robotica, chirurgie oncologica ginecologica, precum si in chirurgie laparoscopica si histeroscopica, conform informatiilor furnizate de stiripesurse.ro.

Articolul continuă după reclame

Originar din comuna Pades, judetul Gorj, visul sau de a deveni medic a depasit orice obstacol, transformandu-l intr-unul dintre cei mai respectati si iscusiti profesionisti din domeniu.

„Vestea trista primita in acest inceput de an a fost trecerea la cele vesnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN. A fost unul dintre cei mai buni medici ai Romaniei, care a salvat sute de mii de pacienti din situatii extrem de grave.

Domnul doctor Horia a raspuns tot timpul la solicitarea noastra, mereu dispus sa ne ajute de cate ori sunam de aici, din Closani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o ruda, auzeam o voce calda: «Da draga, sa vina maine la mine, nicio problema».

Avea o disponibilitate fantastica pentru consateni si nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii si natura, plin de viata, bun la suflet si vesnic vesel.Asa o sa mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan.

Dumnezeu sa-l odihneasca!“, a transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Pades, Antonie Serafim, citat de Gorj Express.

Doliu urias in medicina romaneasca

Mesajele de condoleante au curs in ultimele zile pe retelele de socializare:

„Un doctor, dar mai presus de toate, un OM exceptional a plecat catre stele… pentru ca el insusi era una. Modest, umil, cu o pozitivitate molipsitoare si cu un suflet plin de bunatate, CIOFLAN E. EMIL HORIA a fost si va ramane pentru noi un inger.
Doctorul CIOFLAN E. EMIL HORIA a facut miracole cu pacientii carora nu le mai dadea nimeni nici-o speranta. Odihna usoara in imparatia cerurilor! Nu va vom uita niciodata!”

Primarul comunei Pades a transmis un mesaj emotionant in memoria medicului regretat.

Numele lui Horia Cioflan a trecut de frontierele tarii datorita profesionalismului sau si modului in care a salvat vieti, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai distinsi specialisti in obstetrica-ginecologie din intreaga Europa.

Din pacate, in urma cu ceva timp, destinul medicului a fost zguduit de un eveniment nefericit. In timpul activitatii sale, a suferit un infarct si a fost descoperit in cabinetul sau de catre colegi. Cu toate eforturile depuse, starea sa de sanatate nu s-a ameliorat, iar dupa un timp indelungat petrecut in coma, Horia Cioflan a parasit aceasta lume intr-un mod tragic, la doar 57 de ani. Colegii si pacientii isi amintesc de el ca fiind un om exceptional si un medic generos, mereu dispus sa raspunda pozitiv oricarei solicitari.

”Avea o disponibilitate fantastica pentru consateni si nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii si natura, plin de viata, bun la suflet si vesnic vesel. Asa o sa mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan”, a scris pe Facebook primarul din Closani.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.