DIGI (RCS & RDS) a facut anuntul! Ce se va intampla cu toate abonamentele in perioada urmatoarea

Septembrie soseste aducand vesti exceptionale pentru cei loiali DIGI RCS-RDS. Compania de comunicatii anunta cu entuziasm relansarea celei mai asteptate oferte la serviciile de telefonie mobila.

Daca vrei sa faci economii semnificative, aceasta oportunitate este pretioasa si nu trebuie ratata!

Elevi, parinti si toti cei in cautarea unei oferte imbatibile la serviciile de telefonie mobila sunt indemnati sa profite de campania „Inapoi la scoala” prezentata de DIGI RCS-RDS. In intervalul 21 august – 10 septembrie 2023, te poti bucura de o reducere considerabila de 50% din valoarea abonamentului lunar pentru primele 9 luni consecutive atunci cand iti aduci numarul de telefon in reteaua mobila DIGI.

Publicitate

Clientii Digi sunt rasfatati cu vesti bune

Aceasta oportunitate de economisire este disponibila atat in magazinele fizice DIGI, cat si pe site-ul digi.ro, unde poti gasi aceeasi oferta tentanta. In plus, pentru a simplifica si a face procesul mai accesibil pentru clienti, DIGI RCS-RDS ofera acesta oportunitate si prin intermediul serviciului pentru Relatii cu Clientii si a agentilor de vanzari.

Publicitate

Cu o reputatie solida si o prezenta notabila in piata telecomunicatiilor, DIGI RCS-RDS continua sa fie prima alegere pentru cei care isi doresc portarea numerelor de telefon. Un raport recent publicat de ANCOM, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, a validat faptul ca DIGI a ramas liderul de preferinta in acest domeniu. In primele sapte luni ale anului 2023, peste 530.000 de numere de telefon au fost transferate cu succes in reteaua mobila DIGI.

Loyalitatea si increderea clientilor au transformat DIGI intr-un nume de referinta in industria telecomunicatiilor. Cu o cota de piata de 37,8%, DIGI RCS-RDS se mandreste cu cel mai mare numar de abonati persoane fizice in segmentul de telefonie mobila. Aceasta cifra impresionanta subliniaza calitatea serviciilor furnizate si relatia solida construita cu clientii sai.

„Back to School” – Transformarea inceputului de an scolar intr-o festivitate

DIGI RCS-RDS nu doar furnizeaza servicii de inalta calitate, ci si manifesta grija fata de clientii sai, transformand momentele deosebite in ocazii de bucurie. Prin intermediul campaniei „Inapoi la Scoala”, DIGI isi propune sa transforme debutul anului scolar si universitar intr-un moment festiv pentru toti utilizatorii sai, indiferent daca sunt deja clienti sau intentioneaza sa devina.

Aceasta oferta speciala este valabila atat pentru utilizatorii preplatiti, cat si pentru cei cu abonamente postplatite. In intervalul 21 august – 10 septembrie, clientii care isi transfera numarul catre reteaua mobila DIGI pot beneficia de o reducere semnificativa de 50% pentru primele 9 luni consecutive de abonament. Aceasta promotie se aplica asupra abonamentelor tip Nelimitat, Optim 3 si Optim 2.

DIGI RCS-RDS intelege diversitatea nevoilor clientilor sai si pune la dispozitie optiuni personalizate. Reducerea de 50% este disponibila pentru contractele de telefonie mobila cu o durata de 24 de luni. In consecinta, clientii pot opta fie pentru aceasta reducere substantiala, fie pentru achizitionarea unui telefon cu rate fixe DIGI, pe o durata similara, fara avans. Aceasta optiune se aplica celor care dispun de cel putin un serviciu fix DIGI.

Oferta abonamentului Nelimitat vine insotita de avantaje impresionante. Beneficii precum trafic nelimitat de internet, minute nelimitate in orice retea nationala fixa sau mobila, SMS-uri nelimitate in cadrul retelei DIGI si 3000 de minute internationale pentru convorbiri in SUA, Canada si UE sunt doar cateva dintre avantajele pe care abonatii le pot savura. Fara a tine cont de distanta sau retea, aceste beneficii asigura o experienta de comunicare lipsita de restrictii.

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.