Decizia printului Harry dupa ce aflat ca Regele Charles are cancer

Luni, Palatul Buckingham a anuntat ca regele Charles al III-lea, in varsta de 75 de ani, a fost diagnosticat cu cancer. In declaratie s-a mentionat ca tratamentul a inceput imediat. Acest lucru a dus la o intarziere a indatoririlor sale publice, dupa cum a declarat palatul.

Charles si-a informat personal ambii fii despre diagnosticul sau, iar printul de Wales ar fi vorbit regulat cu tatal sau.

Ducele de Sussex, Printul Harry, care locuieste in Statele Unite, a vorbit cu tatal sau si va calatori in Marea Britanie pentru a-l vedea in zilele urmatoare.

Printul Harry se va intoarce la Londra pentru a fi alaturi de tatal sau, regele Charles, in timp ce tensiunile din familie trec pe un loc secundar pe fondul adversitatii comune.

Publicitate

Printul in varsta de 39 de ani se indreapta spre Londra, potrivit purtatorului de cuvant oficial al ducelui si ducesei de Sussex. Potrivit raportului presei din Marea Britanie, pe masura ce s-a raspandit vestea despre diagnosticul sau, el a avut si o conversatie cu regele Charles.

Articolul continuă după reclame

In anuntul de luni, Palatul Buckingham nu a oferit detalii specifice cu privire la boala lui Charles. Pe de alta parte, exista rapoarte ca regele insusi i-a informat pe fiecare dintre fii sai despre sanatatea sa. I-a sunat pe fratii sai, Printesa Anne, Printul Andrew si Printul Edward, precum si pe copiii sai, Printul William si Printul Harry , dupa ce a primit un diagnostic medical.

Meghan Markle nu va merge sa-l vada pe regele Charles

Potrivit Page Six, Meghan Markle, sotia lui Harry, impreuna cu cei doi copii ai lor, Printul Archie si Printesa Lilibet, nu il vor insoti in calatoria sa. Cu toate acestea, o confirmare oficiala pentru acelasi lucru este inca asteptata.

Nu exista actualizari clare cu privire la Printul William si Kate Middleton. Kate, Printesa de Wales, este in proces de recuperare dupa recenta interventie chirurgicala pe abdomen, care a dus la spitalizarea ei timp de aproximativ doua saptamani.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.